Ravintolat: Kok­ki­pu­la vaivaa Oulun ra­vin­to­loi­ta

Live: Seuraa Voi­mis­te­lu­päi­vien lä­he­tyk­siä Ou­lu­hal­lis­ta suorana tästä

Baarit: Oulussa on puo­len­tu­si­naa cock­tail­baa­ria, mutta vain yhdessä se on pääasia

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Las­ten­kir­ja-ar­vio: Poi­mim­me syys­lo­ma­lais­ten iloksi pienen otoksen opet­ta­vai­sia ja viih­dyt­tä­viä las­ten­kir­jo­ja

Uusissa lastenkirjoissa tarjotaan mallia maapallolle suopeasta ruokakulttuurista. pohditaan muutoksen tarpeellisuutta ja sukelletaan tulevaisuuden Suomeen.

Kestokamut päätyvät opettavaiselle ruokaseikkailulle Tiina Konttilan kuvittamassa ja Maijaliisa Erkkolan sekä Riikka Pajulahden kirjoittamassa lastenkirjassa.
Kestokamut päätyvät opettavaiselle ruokaseikkailulle Tiina Konttilan kuvittamassa ja Maijaliisa Erkkolan sekä Riikka Pajulahden kirjoittamassa lastenkirjassa.
Kuva: Tiina Konttila

Professori Maijaliisa Erkkola ja väitöskirjatutkija Riikka Pajulahti työskentelevät Helsingin yliopistossa ravitsemustieteen parissa ja pohtivat, miten erilaiset lapset erilaisissa ympäristöissä saisivat parhaiten iloa ja terveyttä ruoasta. Olisiko lasten kuvakirjasta ruokakonsultiksi? Lasten kuvakirja on ollut sitten lääkäri Heinrich Hoffmannin kirjoittaman kuvakirjan Jörö-Jukka (1845) lähtien yksi pedagogisesti perusteltu väline välittää viestejä, asenteita, oppeja ja innostusta lapsille ja kasvattajille, ja kaikenmoisista aiheista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.