Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Haapajärvi: Kau­pun­ki tekee ri­kos­il­moi­tuk­sen en­tis­ten joh­ta­jien toi­min­nas­ta

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Lasten ja nuorten pal­ve­lut vah­vis­tu­vat Pohteen alueel­la

Lasten ja nuorten hyvinvointia tukevat päätökset ovat Oulun ja koko Pohjois-Pohjanmaan kehityksen ja tulevaisuuden kannalta kaikkein kestävimpiä tulevaisuusinvestointeja, mitä osaltamme voimme tehdä.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde otti 17.10. hyväksytyssä järjestämissuunnitelmassa merkittäviä askelia lasten, nuorten ja perheiden saamien palveluiden ja tukien parantamiseksi. Jatkossa Pohde kokoaa yhteen kaikki lasten, nuorten ja perheiden palvelut luomalla perhekeskus-toimintamallin, jossa on yhteneväinen palveluohjaus ja asiakkaiden omatyöntekijät.

Tärkeimpänä käytännön muutoksena tämä näkyy ihmisille palveluiden yhdenmukaistumisena koko maakunnan alueella. Ihmisten välinen tasa-arvoisuus lisääntyy.

"Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelujen saatavuutta tullaan parantamaan ja niitä tarjotaan suoraan arjen ympäristöihin, kuten kotiin tai kouluun."

Uudistus helpottaa tilannetta, jossa huoli lapsen tai nuoren hyvinvoinnista herää, koska yksi ja sama hyvinvointialue on vastuussa.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.