Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Lap­si­asia­val­tuu­tet­tu kri­ti­soi las­ten­suo­je­lua ja si­joi­tet­tu­jen lasten koh­te­lua Suo­mes­sa – "Am­mat­ti­lai­set­kin syyl­lis­ty­vät lasten pa­hoin­pi­te­lyyn"

Helsingin Sanomat julkaisi noin kuukausi sitten jutun, jossa useat SOS-Lapsikylän sijoituspaikoissa asuneet, nyt aikuiset lapset kertoivat lapsuudessaan kokemastaan väkivallasta ja muusta kaltoinkohtelusta. SOS-Lapsikyläsäätiön hallituksen puheenjohtaja, oululaistaustainen Piia-Noora Kauppi ei halua kommentoida edeltäjiensä toimintaa.

Helsinki
Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen sanoo, ettei moni lapsi edes tiedä, kuka sosiaalityöntekijä hoitaa hänen asioitaan.
Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen sanoo, ettei moni lapsi edes tiedä, kuka sosiaalityöntekijä hoitaa hänen asioitaan.
Kuva: Roni Lehti

Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen kritisoi ankarasti lastensuojelua Suomessa ja nostaa esiin useita ongelmia – muun muassa sen, että osa sijoitetuista lapsista ei edes tiedä, kuka heidän sosiaalityöntekijänsä on.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.