Martti Hetemäki: Suo­mel­la on kolme pahaa on­gel­maa, yksi niistä on EU:n nopein vel­kaan­tu­mis­vauh­ti

Koti-Kaleva: Koti Hei­nä­pääs­sä on kaunis ko­ko­nai­suus ja täynnä vei­kei­tä yk­si­tyis­koh­tia

Luitko jo tämän: Poliisi aloit­taa tut­kin­nan Oulun entisen yh­dys­kun­ta­joh­ta­jan toi­mis­ta

Tilaajille

Läm­min­sa­vu­lo­hi on kesän ku­nin­ga­tar – kokeile sitä in­tia­lais-skot­ti­lai­seen ked­re­gee­hen tai ruot­sa­lai­seen ska­ge­niin

Pienestäkin määrästä savulohta tulee ruokiin roimasti makua. Ei siis ihme, että siitä valmistetut keitot, pastat, risotot, salaatit ja erilaiset tahnat katoavat parempiin suihin alta aikayksikön.

Kedgeree on vähän kuin paistettua riisiä tai riisipyttipannua. Se on savulohen kanssa yllättävän modernin makuinen ruoka, kun ottaa huomioon, että sen juuret ulottuvat kauas siirtomaahistoriaan.
Kedgeree on vähän kuin paistettua riisiä tai riisipyttipannua. Se on savulohen kanssa yllättävän modernin makuinen ruoka, kun ottaa huomioon, että sen juuret ulottuvat kauas siirtomaahistoriaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.