Yrittäminen: Takalan perhe löysi pi­ka­vauh­tia uuden kodin Ou­lus­ta, kun kaup­piaan paikka aukesi

Harrastukset: Hiih­to­rat­sas­tus on hauska laji, jossa ei tyy­li­pis­tei­tä jaeta

Urheilu: Nämä pojat kan­ta­vat Kärppiä tu­le­vai­suu­des­sa

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kyl­py­lä­kau­pun­ki Virossa hurmasi – tu­le­vai­suu­teen kai­va­taan roh­kei­ta lin­jauk­sia, Ou­luun­kin pal­ve­lui­ta ”pär­nu­lai­seen tyy­liin”

Virossa Riianlahden rannalla sijaitseva Pärnun kylpyläkaupunki hurmasi paitsi kauniilla ja siistillä ulkoasullaan, myös joustavilla palveluillaan. Matkan aikana heräsi useamman kerran kysymys, mitä tapahtui Oulun Edenille, mitä tapahtuu Oulun uimahallille, mitä odottaa Allas Sea Pool -merikylpylä.

Pärnulaisen kylpylän suomalaisittain edullisesti tarjoamat palvelut kohdistuivat suoraan asiakkaan hyvinvointiin ja hänen kuulemiseensa. Siis parasta mahdollista, mitä nykyisissä hoitojonoissa tuskaileva potilas voi saada. Saman rakennuksen sisällä oli infrapuna-, aroma-, turkkilainen-, suola- ja japanilainen sauna, uimahalli ja vesijumpat.

Lääkärin ohjauksella valikoitui monipuolisia hoitoja hieronnan lisäksi, muun muassa muta-, magneetti-, infrapunasäteilyhoitoja ja monenlaisia tervehdyttäviä kylpylähoitoja. Joustavasti oli mahdollisuus myös omakustanteisiin hoitoihin ja laboratoriotutkimuksiin. Tutkimukset teki samainen laboratorio, joka paikallisesti toimii myös Oulussa.

"Lauttasaunat Oulujoella Värtön rannassa ja Tuirassa ovat osoittaneet saunan uuden tulemisen ja sen merkityksen ihmisten hyvinvoinnille."

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.