Oulun budjetti: Näin kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä esittää käy­tet­tä­väk­si 650 mil­joo­naa euroa

Musiikki: Ou­lu­lais­per­heen kaikki jäsenet ovat kovia muu­si­koi­ta

Huoltajuus: Lap­sis­taan tais­tel­leen ou­lu­lai­si­sän uh­ka­sak­ko­vaa­ti­mus hy­lät­tiin

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kun Riikka Moi­la­sen 50-vuo­tis­juh­lat pe­ruun­tui­vat, hän päätti lah­joit­taa rahat va­paa­eh­tois­työn tu­ke­mi­seen – korona on muis­tut­ta­nut entistä kun­nal­lis­po­lii­tik­koa oman elämän krii­seis­tä

Positiivinen ajattelu on Riikka Moilaselle tyypillistä. Lähipiirin tuki on silti ollut ensiarvoisen tärkeää kummallakin kerralla, kun hän on joutunut rakentamaan oman elämänsä uusiksi.Oulun Ainolan puisto on sen vieressä asuvalle Riikka Moilaselle tärkeä lenkkeilypaikka. Osan viikosta hän viettää tätä nykyä työskentelypaikkakunnallaan Oulaisissa.
Oulun Ainolan puisto on sen vieressä asuvalle Riikka Moilaselle tärkeä lenkkeilypaikka. Osan viikosta hän viettää tätä nykyä työskentelypaikkakunnallaan Oulaisissa.
Kuva: Teija Soini

Miten kaunis tuomi, ja mikä ihana tuoksu!

Riikka Moilanen ei ole tullut immuuniksi Ainolan puiston kauneudelle, vaikka asuu sen vieressä ja lenkkeilee siellä jatkuvasti. Päinvastoin: nyt kun hän työskentelee Oulaisissa ja viettää tavallista vähemmän aikaa kotikaupungissaan, sen hyvät puolet ovat alkaneet korostua entisestään.

Eikä se tarkoita vain parhaassa kukassa olevaa puistoa.

Joskus Moilanen miettii, näkevätkö oululaiset kaikkea sitä hyvää kehitystä, jota kaupungissa tapahtuu. Häntä ilahduttaa niin keskustan korkea rakentaminen kuin kaivattu merellisyyden hyödyntäminen Toppilansalmen uudella asuinalueella.

– Ja kuitenkin täällä on myös maaseutua ja metsää ihan kivenheiton päässä.

Positiivinen ajattelu on Moilaselle tyypillistä. Hän kertoo perineensä sen äidinäidiltään.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.