Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Ko­ro­na­vi­ruk­sen gee­ni­pe­ri­mää to­det­tiin jälleen kas­va­nut määrä jä­te­ve­des­sä Oulussa – sai­raa­la­po­ti­lai­den määrä vä­hen­ty­nyt

Suomessa on sairaalahoidossa 759 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) perjantaina. Määrä on 74 potilasta vähemmän kuin viikko sitten.

Suomessa on sairaalahoidossa 759 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) perjantaina. Määrä on  74 potilasta vähemmän kuin viikko sitten.

Tehohoidossa on koko maassa  22 koronapotilasta, mikä on neljä vähemmän kuin viikko sitten.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on perjantaina hoidettavana kuusi koronapotilasta oyskorona.fi-sivuston mukaan. Määrä on neljä vähemmän kuin pari päivää sitten.

Koronaviruksen geeniperimää todettiin Oulun Taskilan jätevedenpuhdistamolla perjantain  tuoreissa tuloksissa jälleen kasvanut määrä THL:n koronaviruksen jätevesiseurannassa.

Koko OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa koronapotilaita on yhteensä 116 THL:n perjantain    lukujen mukaan. Heitä on kolme vähemmän kuin pari päivää sitten. Tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrä on kolme, mikä on neljä vähemmän kuin keskiviikkona.

OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa erikoissairaanhoidossa on  31  koronapotilasta, eli kolme enemmän kuin pari päivää sitten. Perusterveydenhuollossa koronapotilaita on 82, heitä on kaksi vähemmän kuin keskiviikkona.

OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Lapin, Länsi-Pohjan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.