Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa kuusi ylen­nys­tä – katso täältä kaikki it­se­näi­syys­päi­vän ylen­nyk­set

Ukrainan sota: Uk­rai­na­lais­äi­dit ker­to­vat, kuinka pa­ke­ni­vat las­ten­sa kanssa turvaan Ouluun

Luitko jo tämän: Raa­tis­sa ko­mei­le­va pop­pe­li­veis­tos kärsi ti­hu­työs­tä

Mainos: Kalevan joulutarjous: Kaleva Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Ko­ko­sim­me täy­del­li­sen ham­pu­ri­lai­sen itse tehdyn ba­taat­ti­säm­py­län väliin

Hampurilaisessa sämpylä saa olla kauttaaltaan pehmeä, rapea kuori vain vaikeuttaa syömistä. Sämpylät säilyvät pehmoisina, kun laittaa taikinaan mukaan hieman kasvissosetta tai perunamuusia.

Hampurilaisen perusainekset ovat selkeät ja niillä saa monen mielestä aikaan sen kaikkein herkullisimman ja aidoimman hampurilaiskokemuksen ilman turhia tuunailuja.
Hampurilaisen perusainekset ovat selkeät ja niillä saa monen mielestä aikaan sen kaikkein herkullisimman ja aidoimman hampurilaiskokemuksen ilman turhia tuunailuja.
Kuva: Nanna Rintala

Täydellinen hampurilainen on tuore ja kutsuvan herkullinen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.