Sää: Tu­le­vas­ta vii­kos­ta tulossa hel­tei­sen lämmin ja epä­va­kai­nen

Juhannuksen liikenne: Moot­to­ri­pyö­räi­li­jä kuoli ko­la­ris­sa Ris­ti­jär­vel­lä

Tilaajille

Ko­ko­sim­me täy­del­li­sen ham­pu­ri­lai­sen itse tehdyn ba­taat­ti­säm­py­län väliin

Hampurilaisessa sämpylä saa olla kauttaaltaan pehmeä, rapea kuori vain vaikeuttaa syömistä. Sämpylät säilyvät pehmoisina, kun laittaa taikinaan mukaan hieman kasvissosetta tai perunamuusia.

Hampurilaisen perusainekset ovat selkeät ja niillä saa monen mielestä aikaan sen kaikkein herkullisimman ja aidoimman hampurilaiskokemuksen ilman turhia tuunailuja.
Hampurilaisen perusainekset ovat selkeät ja niillä saa monen mielestä aikaan sen kaikkein herkullisimman ja aidoimman hampurilaiskokemuksen ilman turhia tuunailuja.
Kuva: Nanna Rintala

Täydellinen hampurilainen on tuore ja kutsuvan herkullinen. Täydelliseksi sen tekee osiensa tasapaino. Mehevä pihvi, sämpylä, juusto, kasvislisukkeet ja kastikkeet muodostavat vastustamattoman kokonaisuuden. Kuten moni on huomannut, hampurilainen on parhaimmillaan yksinkertaisimmillaan.

Sämpylä on hampurilaisen kokoava kuori. Valmiita vaihtoehtoja löytyy kaupastakin moneen makuun. Sämpylä saa hampurilaisessa olla kauttaaltaan pehmeä, nyt ei haeta rapeaa kuorta, se vain vaikeuttaa syömistä. Briossisämpylä on suosittu, sen pehmeys tulee maidosta ja voista, mutta jos teet sämpylät kotona, vaihtoehtona on myös lisätä taikinaan hieman kasvissosetta tai perunamuusia, jolloin sämpylät säilyvät pehmoisina.