Tulipalot: Oulun Top­pi­las­sa syttyi aa­mu­yöl­lä kolmas ta­hal­li­sek­si epäilty palo

Koulut: Oulun ainoa kak­si­kie­li­nen enk­ku­luok­ka pyörii Poh­jois-Ri­ta­har­jus­sa

Ihmiset: Hai­luo­to­lai­sel­la Juha Topilla on tai­to­ja, joiden vuoksi elo­ku­va­tuo­tan­not soit­ta­vat hänelle

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Ko­koo­muk­ses­sa us­ko­taan, että muutkin ryhmät läm­pe­ne­vät aja­tuk­sel­le pistää Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jan haku poikki

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä (kesk.) ei lähde spekuloimaan vaan nojaa tekemäänsä pohjaesitykseen, jossa jatketaan valintaprosessi nykyisten hakijoiden joukosta.

Oulun kaupunginhallitus kokoontuu tänään tiistaina iltapäivällä päättämään kaupunginjohtajan valinnan jatkosta, jossa viimeisenä asialistalla olevan esityksen mukaan valittaisiin kaupunginjohtajaksi hakevien joukosta haastateltavat ja valittaisiin haastatteluryhmä.

Kokoomuksen valtuustoryhmä kuitenkin esitti sunnuntaina, että nykyinen hakuprosessi keskeytettäisiin ja aloitettaisiin uusi.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Mirja Vehkaperä (kesk.), mitä mahdollisuuksia on, että kaupunginhallitus päättäisikin kokoomuksen toiveiden mukaan, toisin kuin esityksessä?

– En lähde spekuloimaan millään asialla. Pohjaesitys on olemassa, ja siitä keskustellaan. Kokous päättää sitten mitä päättää. Minä menen kokoukseen sillä pohjaesityksellä, jonka puheenjohtajana olen tehnyt, Vehkaperä sanoo.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.