Vaalikone: Löydä sinulle sopivin ehdokas Kalevan vaa­li­ko­nees­ta

Pääkirjoitus: Tuore tut­ki­mus tuo esiin Oulun monet arkiset vah­vuu­det, ja siksi kiel­tei­sis­sä mie­li­ku­vis­sa ry­pe­mis­tä kan­nat­taa jo hillitä

Mielenterveys: Kuinka nuorta val­vo­taan OYSin psy­kiat­ri­sel­la osas­tol­la, jossa on muun muassa tu­pak­ka­paik­ka ja psy­koo­si­po­ti­lai­ta?

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan kesän ajalle - tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kiu­saa­mi­nen pakotti siir­ty­mään ko­ti­kou­luun – lasten it­se­tun­to, oman­ar­von­tun­to ja luot­ta­mus toisiin ih­mi­siin on todella al­hai­nen

Lehdissä on kirjoiteltu koulukiusaamisesta ja kotikoulusta. Hyvä, että nämä aiheet nousevat julkisuuteen. Haluamme tuoda julkiseksi oman kokemuksemme vakavasta koulukiusaamisesta, jonka seurauksena kiusaamista kokeneet lapset ovat siirtyneet kotikouluun.

Tapahtumat alkoivat jo yli kolme vuotta sitten, kun luokalle tuli uusi oppilas. Kiusaaminen alkoi vaivihkaa uuden oppilaan toimesta, emmekä me vanhemmat ymmärtäneet, kuinka vakavasta jutusta tässä loppujen lopuksi tulee olemaan kyse.

Luokassa tilanne ei kuulemma näkynyt päälle päin, joten siihen ei voitu puuttua. Vuosien aikana tilanteiden eskaloituessa tapahtumia selviteltiin, ja vanhemmat sekä opettaja koettivat tukea lapsia kaveruudessa. Valitettavasti näiden vuosien aikana kaikki tämän kaveripiirin lapset osallistuivat vuorollaan kiusaamiseen taitavan manipuloinnin seurauksena.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.