Hoitopalvelut: Pohteen uudella här­ve­lil­lä voi mitata ter­veyt­tään aivan itse Kon­tin­kan­kaan akuut­ti­vas­taan­otol­la

Rikokset: Au­to­kaup­pa johti julmaan ryös­töön Kau­ko­vai­niol­la

Kauppahalli: Jou­lun­ai­ka avat­tiin Oulun kaup­pa­hal­lis­sa kol­mi­päi­väi­sel­lä ta­pah­tu­mal­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Kir­ves­sur­maa­ja tappoi kaksi ennen kuin kuoli po­lii­sin luotiin – Lis­ta­sim­me kuusi Oulua kuo­hut­ta­nut­ta tappoa ja murhaa

Tässä jutussa on poimintoja Oulussa viimeisen kymmenen vuoden aikana tapahtuneista henkirikoksista, jotka ovat puhuttaneet poikkeuksellisuudellaan.

Välivainion ja Kontinkankaan henkirikokset ovat puhuttaneet Oulua viimeisen viikon aikana. Kahdessa toisistaan erillisessä rikostapauksessa surmansa on saanut kolme ihmistä.

Välivainiolla ammuttiin kuoliaaksi kaksi henkilöä viime lauantaina. Poliisi löysi naisen kuolleena asunnosta ja miehen ulkoa.

Tapaukseen liittyen vangittiin keskiviikkona kaksi 31-vuotiasta miestä. Heistä toista epäillään kahdesta taposta ja toista yhdestä. Heidän molempien epäillään siis osallistuneen toisen uhrin surmaamiseen. Lisäksi molempia epäillään ampuma-aserikoksesta.

Kaksi päivää aiemmin nuori oululaismies surmattiin teräaseella Kontinkankaalla. Teosta epäilty parikymppinen mies vangittiin maanantaina.

Poliisilla oli useita tunteja kestänyt mittava operaatio Välivainion surmapaikalla lauantaina.
Poliisilla oli useita tunteja kestänyt mittava operaatio Välivainion surmapaikalla lauantaina.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.