Analyysi: Oulun jät­ti-in­ves­toin­nit kan­nat­taa tehdä vaikka ris­kil­lä

Kaupat: Tans­ka­lais­ket­ju avaa uuden liik­keen Oulun kes­kus­taan

Varkaudet: Ruo­ka­var­kaat vievät aiempaa isompia saa­lii­ta, va­ras­hä­lyt­ti­met otettu apuun

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Kirk­ko­ka­dun pe­rus­kor­jaus­työt val­mis­tu­vat lo­ka­kuus­sa, jolloin lä­pi­kul­ku Saa­ris­ton­ka­dun ja Se­pän­ka­dun välillä on­nis­tuu taas – Ro­tuaa­ri pysyy tal­vel­la sulana kort­te­lin­mat­kan pi­dem­mäl­le

Peruskorjaustyöt ovat hieman alustavaa aikataulua jäljessä, Oulun kaupungin rakennuttajainsinööri Saku Peltoniemi kertoo.

Kuvassa etualalla näkyvälle Kirkkokadun tieosuudelle, Saaristonkadun ja Albertinkadun välille, valmistuu lokakuussa kävelykadun lämmitetty jatke.
Kuvassa etualalla näkyvälle Kirkkokadun tieosuudelle, Saaristonkadun ja Albertinkadun välille, valmistuu lokakuussa kävelykadun lämmitetty jatke.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Kirkkokadun peruskorjaustyöt valmistuvat Saaristonkadun ja Sepänkadun välisellä tieosuudella lokakuussa.

Kahdelle korttelivälille sijoittuvissa peruskorjaustöissä on samalla laajennettu kävelykatu Rotuaaria Albertinkadun ja Saaristonkadun väliselle tieosuudelle.

Läpikulku on ollut katuosuuksilla estyneenä läpi kesän laajentamistöiden vuoksi, lokakuussa tiellä kulkeminen onnistuu jälleen tavalliseen tapaan.

Oulun kaupungin rakennuttajainsinööri Saku Peltoniemen kertoo, että töitä on tehty koko kesän ajan, vaikka kesälomakausi onkin päässyt näkymään työmaan toiminnassa.

– Työt ovat edenneet pääsääntöisesti hyvin. Jonkin verran olemme alustavaa aikataulua jäljessä, Peltoniemi kommentoi ja lisää, ettei suuria mutkia matkaan ole ilmennyt. Työt ovat edenneet suunnitelmien mukaisesti.

Työt katuosuuksilla aloitettiin toukokuun alkupuolella.

Uuden katuosuuden valmistuttua Rotuaari jatkuu vuosi sitten peruskorjatun Mannerheiminpuiston kulmalle saakka.

Uudesta kävelykadun osuudesta Albertinkadun ja Saaristonkadun välillä tulee samaan tapaan lämmitetty kuin Rotuaari on jo aiemmin ollut.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.