Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Kii­ree­tön ham­mas­hoi­to jatkuu Me­hi­läi­nen Län­si-Poh­ja Oy:ssä vasta elo­kuus­sa, mutta Kemi maksaa pal­ve­luis­ta täyttä hintaa – Me­hi­läi­nen Län­si-Poh­ja:  "Kemin kau­pun­gin kanssa on neu­vo­tel­tu pe­rus­ter­vey­den­huol­toa koskien ja saa­vu­tet­tu yh­tei­nen ym­mär­rys ja sopu."

Vastaava lääkäri harkitsee suun terveydenhuollon palveluiden keskeyttämistä. Hammaslääkärit velvoitettaisiin työskentelemään Kemin kaupungille. Mehiläinen Länsi-Pohjan Männistö: "Kemin kaupungin kanssa on neuvoteltu perusterveydenhuoltoa koskien ja saavutettu yhteinen ymmärrys ja sopu."Kemin vastaava lääkäri Kari S. Lankinen harkitsee vakavasti määräävänsä suun terveydenhuollon palvelut keskeytettäväksi ja velvoittavansa Mehiläinen Länsi-Pohja Oy:n hammaslääkärit työskentelemään Kemin kaupungille.

Lankisen mukaan palvelusopimukseen on kirjattu mahdollisuus tällaiseen menettelyyn. Hän on aiemminkin moittinut Mehiläinen Länsi-Pohjaa siitä, että vakituisten lääkärien määrä on romahtanut.

– Mehiläinen Länsi-Pohjan kanssa on nyt neuvoteltu viisi kuukautta eri asioista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.