Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Ke­vät­ter­veh­dys lau­ta­sel­la tuo mieleen au­rin­gon – kokkaa pää­siäi­se­nä kas­vi­sa­te­ria, jonka voi syödä kylmänä tai läm­pi­mä­nä

Unohda lammas ja suunnittele ainakin jollekin pääsiäisen ajan päivälle helppo kasvismenu. Kananmunat, värikkäät vihannekset ja sitruunaiset maut tekevät pääsiäisen makupaletin.

Couscoussalaatti vain paranee säilyttäessä, joten salaatin voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä.
Couscoussalaatti vain paranee säilyttäessä, joten salaatin voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä.
Kuva: Nina Karlsson

Klassikkoalkupala deviled eggs eli paholaisen munat aloittaa pääsiäisaterian. Pääruoaksi maistuu ruokaisa linssisalaatti, ja aterian hurmaava päätös on kermainen sitruunajälkiruoka.

Voit valmistella aterian hyvissä ajoin ennakkoon ja nostella vain valmiit annokset pöytään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.