Henkirikokset: Oulussa jo toinen hen­ki­ri­kos viikon sisään

Lumi: Oulussa on nyt lunta poik­keuk­sel­li­sen paljon

Keskoset: Ii­läi­nen Vera Tur­ti­nen painoi syn­tyes­sään vain 500 grammaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ke­vät­ter­veh­dys lau­ta­sel­la tuo mieleen au­rin­gon – kokkaa pää­siäi­se­nä kas­vi­sa­te­ria, jonka voi syödä kylmänä tai läm­pi­mä­nä

Unohda lammas ja suunnittele ainakin jollekin pääsiäisen ajan päivälle helppo kasvismenu. Kananmunat, värikkäät vihannekset ja sitruunaiset maut tekevät pääsiäisen makupaletin.

Couscoussalaatti vain paranee säilyttäessä, joten salaatin voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä.
Couscoussalaatti vain paranee säilyttäessä, joten salaatin voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä.
Kuva: Nina Karlsson

Klassikkoalkupala deviled eggs eli paholaisen munat aloittaa pääsiäisaterian. Pääruoaksi maistuu ruokaisa linssisalaatti, ja aterian hurmaava päätös on kermainen sitruunajälkiruoka.

Voit valmistella aterian hyvissä ajoin ennakkoon ja nostella vain valmiit annokset pöytään.

Aloita aterian valmistus couscoussalaatista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.