Työelämä: Ou­lu­lai­nen Simo Ke­kä­läi­nen tapasi kiin­nos­ta­van eng­lan­ti­lai­sen ja hieroo nyt kaup­po­ja Va­lio­lii­ga­seu­ran kanssa

Liikenne: Hurjaa yli­no­peut­ta ajanut au­toi­li­ja jäi kiinni Kuu­sa­mon­tiel­lä Oulussa

Luitko jo tämän: Ou­lu­lai­sen Paulus Män­ty­län, 33, rin­nas­sa sykkii jo kolmas sydän

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kes­kus­ta­puo­lueen luotava nah­kan­sa – päätös puo­lueen suun­nas­ta on tehtävä Turun ko­kouk­ses­sa

Liityin keskustaan 2019 eduskuntavaalien jälkeen osoittaakseni tukeni sille politiikalle, millä Suomi laitettiin kuntoon. Vastustus Sipilän hallitukselle oli ankaraa, mutta talous rupesi vetämään ja julkinen velkaantuminen pysähtyi. Torit täyttyivät useamman kerran punaisia lippuja heiluttelevista vasemmistolaisista ja ei tarvitse olla kummoinenkaan ennustaja, että sama on nykyhallituksellakin edessä.

Sipilän hallituksen ero Marinin hallitukseen oli kuin yö ja päivä. Toisessa hallituksessa Suomi laitettiin kuntoon ja jälkimmäisessä huonoon kuntoon. Suomen pankin pääjohtajan mukaan harkinnanvaraisia menoja lisättiin 1–2 miljardilla vuodessa, kun otetaan korona ja Ukrainan sota pois laskelmista.

Rahaa on -asenne yllätti keskustan. Demarit ottivat Marinin johdolla aimo harppauksen vasemmalle, jota Rkp:kin peesasi. Edellisessä hallituksessa Rkp oli täysin hyödytön keskustan yrittäessä muodostaa porvariblokkia. Perussuomalaisille voisin todeta yhteistyöstä Rkp:n kanssa: “Lycka till”!

Keskustan Akilleen kantapää on hiljaisuus.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.