Pesäpallo: Lippo kaipaa ri­pauk­sen ren­tout­ta koh­ta­lon­ot­te­luun Sii­lin­jär­vel­le – "Turha varman päälle te­ke­mi­nen pitää saada pois"

Koti: Ou­lu­lai­sen Hillin perheen vuoden van­has­sa kodissa mie­len­kiin­toi­sen lisän tuovat si­sus­tuk­ses­sa käy­tet­ty vaneri sekä ik­ku­noi­na toi­mi­vat la­si­ele­men­tit

Kelluva Lava tuo kult­tuu­rin Oulun ran­noil­le – il­mai­sen esiin­ty­mis­pai­kan voi varata 14. tou­ko­kuu­ta lähtien

Kelluva Lava on varattavissa ikärajattomille ja maksuttomille tapahtumille.
Kelluva Lava on varattavissa ikärajattomille ja maksuttomille tapahtumille.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun vesille ensimmäistä kertaa tulevana kesänä rantautuva Kelluva Lava aukaisee varauskalenterinsa kesäkaudelle 2021.

Oulu2026-hankkeen The Cultural Climate Change Pitching -kilpailun keväällä 2021 voittanut Kelluva lava on kaikille avoin, maksuttomasti käyttöön varattava tapahtuma-alusta, jonka voi bongata kesällä Oulun rannoilta.

Kelluva Lava on varattavissa torstaista lauantaihin 17.6.–14.8.2021 välisenä aikana. Varaus on auki 14. toukokuuta alkaen.

Kelluva Lava on varattavissa kaikenlaisille ikärajattomille esityksille ja tapahtumille. Tapahtumat voivat olla mitä vain runonlausunnasta kitaraduoon tai monologiteatterista rapbattleen – vain mielikuvitus (ja lavan koko) on rajana.

Lavalla mahtuu esiintymään kaksi esiintyjää sekä pieni määrä soittimia tai muita esiintymisvälineitä.

Kelluvan Lavan pakettiin kuuluu myös akullinen kannettava PA, mikit ja ständit, sekä Kelluvan Lavan oma maskotti-pingviini. Kelluva Lava -tiimi auttaa tapahtuman järjestäjiä käytännön asioissa ja tapahtumien markkinoinnissa. Lisäksi tiimi tuottaa lavalle omia tapahtumia kesän aikana.

Kelluva Lava -projektia hallinnoi Oulu Urban Culture ry ja se toteutetaan yhteistyössä Kulttuuritalo Valveen kanssa. Projektia ovat tukeneet myös Oulu2026-hanke, Hailuodon Panimo, Varjo-festivaali, Hammarin Sähkö sekä Oulun Energia.

Lisätietoja varauksesta julkaistaan Kelluvan Lavan Instagram-tilillä @kelluvalava.