Jau­he­li­ha­kei­ton oudon hajun syy selvisi Oulussa – eh­dit­tiin tarjota kou­luis­sa ja päi­vä­ko­deis­sa

Oulu: Val­tuus­ton uusi pu­heen­joh­ta­ja Jarmo J. Husso pitää po­li­tiik­kaa lasten leik­ki­nä 70-lu­kuun ver­rat­tu­na

Kolumni: Tapasin Teuvo Hak­ka­rai­sen Brys­se­lis­sä ja kysyin, ha­luaa­ko hän yhä maa- ja met­sä­ta­lous­mi­nis­te­rik­si

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Keit­tiön kautta es­pan­ja­lai­seen sieluun – Au­rin­ko­ran­ni­kon suo­ma­lai­sil­le lehtiä tekevä Katia Wes­ter­dahl näyt­tää, miten hidas pe­ru­na­mu­na­kas tehdään

Costa del Solin suomalaisille tuttu Katia Westerdahl muutti Espanjaan 15-vuotiaana eikä osannut tehdä ruokaa. Anoppi auttoi opettelussa. Nyt hän on kirjoittanut kaksi keittokirjaa, joissa antaa käytännön vinkkejä kokkaamisesta espanjalaiseen tapaan.

Katia Westerdahl esittelee valmista munakasta uima-altaansa edessä Espanjan Aurinkorannikolla.
Katia Westerdahl esittelee valmista munakasta uima-altaansa edessä Espanjan Aurinkorannikolla.
Kuva: Tomi Hinkkanen

Kaikki, mitä ruoanlaitosta tiedän, on peräisin Espanjasta.

Näin sanoo Espanjassa teini-ikäisestä asunut Katia Westerdahl, joka rakentaa siltoja espanjalaisen ja suomalaisen kulttuurin välille.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.