ADHD: Oulussa ke­hi­tet­tiin peli, joka voi jopa pal­jas­taa lapsen ADHD:n

Sirkus: Kahden lapsen äiti sai syk­syl­lä puhelun ja päätti karata sir­kuk­sen matkaan

Oulu: Ro­tuaa­rin palloa vaivaa mys­ti­nen vika, jota sel­vi­te­tään edel­leen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ke­hi­te­tään yhdessä ra­vin­to­la-alaa  – palk­ka­työ­köy­hyys on yksi alan suuria on­gel­mia

Kiitos kutsusta Timo Lappi, kirjoituksessasi (Kaleva 24.11./Lukijalta) kehittämään yhdessä ravintola-alaa.

Me pamilaiset, ja aktiivit varsinkin, olemme halukkaita kehittämään alaamme. Teemme kyllä omaa vaikutustyötämme tahoillamme, mutta jos todella haluatte meidät mukaan, niin tässä muutama kohta, josta voidaan aloittaa.

Ensiksi ottakaa jokaiseen ravintola-alan yrityksen hallintoon henkilöstön edustus. Sitä olisi hyvä aloittaa, silloin yritys saa aitoa tietoa suorittavan työn tasolta.

Toiseksi, kouluttakaa yrittäjiä ja ravintoloissa työskenteleviä esimiehiä. Valitettavan suuressa osassa törmää heikkoon esimiestyöhön. Panostuksella tähän opitaan esimerkiksi tekemään inhimillistä työvuorosuunnittelua.

Myös veto- ja pitovoimahankkeenne saisi aitoa sisältöä ottamalla mukaan kauppakamarin edustajan sijaan ravintola-alan työntekijäedustuksen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.