Syyte: Tur­val­li­suu­sa­lan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kau­pun­gin­joh­ta­jan valinta mah­dol­lis­taa uuden asennon Oululle –  pe­rus­vi­rees­sä, asen­noi­tu­mi­ses­sa ja ih­mis­ten koh­te­lus­sa ja koh­taa­mi­ses­sa on pa­ran­net­ta­vaa

Nokia-vetoisen kasvun jälkeen Oululla on ollut vaikeuksia saada aluettaan ja mainettaan kehitettyä. Suuret hankkeet eivät mene maaliin, päätöksentekoa vaivaa suurkuntaliitoksen tuomat paineet ja vetovoima ei tahdo riittää, kuten nyt kaupunginjohtajan haussa näkyi. Mistä tämä johtuu?

Meidän pitäisi saada kaupungin johtaminen kuntoon. Poliittisten puolueiden täytyisi hakea mahdollisimman päteviä henkilöitä mukaan toimintaan.

Jonkinlainen oululainen talkooprojekti tässä olisi tarpeen, jotta valoa tunnelin päässä alkaisi näkymään. Tällä hetkellä esimerkki oululaisesta ossaamisesta on kauppahallin tilanne, jossa ei vissiinkään ollut mitään muuta mahdollista toimintatapaa viedä prosessia kuin mitä nyt on nähty? Että tämä on parasta, mihin kyetään?

Sitten, mikä oli oululaisten päätöksentekijöiden vastaus, kun yliopisto olisi halunnut tuoda keskustaan minimissään 115 miljoonan euron investoinnin keskustakampukseen? Se oli: ei missään tapauksessa! Naurattaisi, jos ei niin harmittaisi.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.