Ruoka: Suo­ma­lai­set syövät yhä enemmän ei­nek­siä ja vaa­ti­vat niiltä laatua

Jääkiekko: Kärpät tois­ta­mi­seen HPK:ta parempi – Blom­qvist pelasi nol­la­pe­lin

Kaup­pa­kort­te­li Pekuri jul­kis­ti uusia vuok­ra­lai­sia: Ka­tu­ta­soon tulossa Naughty BRGR -ra­vin­to­la, tulossa myös kaksi Oulun alueel­le uutta ra­vin­to­la­ket­jua

Kauppakortteli Pekurin Kirkkokadun puoleinen sisäänkäynti remontoidaan.
Kauppakortteli Pekurin Kirkkokadun puoleinen sisäänkäynti remontoidaan.
Kuva: Niina Hentilä

Pekurin kauppakortteliin on tulossa uusia vuokralaisia. Uusien toimijoiden joukossa on muun muassa ravintolaketju Naughty BRGR.

Burgeriravintola avataan Pekurin Kirkkokadun puolelle katutasoon, jonne on tulossa myös kaksi muuta uutta ravintolaa. Kauppakorttelin omistavan erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt Ii:n mukaan muista uusista ravintoloista on tulossa lisää tietoa huhtikuun aikana.

Trevianin mukaan kaikki uudet ravintolat ovat uusia ketjuja Oulun alueella. Lisäksi Pekurin toiseen kerrokseen suunniteltu Food Garden on tavoitteena avata syksyllä 2021.

Kolmanteen kerrokseen remontoidaan toimistotilaa. Trevianin mukaan toimistotiloihin on tulossa vuokralaiseksi ainakin terveysalan teknologiayritys Topcon Healthcare ja ohjelmistoalan yritys Codemate Oy. Topcon Healthcare vuokraa tiloista 663 neliötä ja Codemate 525 neliötä. Muuta toimistotilaa on tulossa kerrokseen vielä 600 neliötä.

Remonttia on luvassa myös kauppakorttelin julkisivuja varten. Kirkkokadun puolen sisäänkäynnin remontti on alkamassa ja sisäänkäynti ja julkisivu uudistetaan kevään aikana. Samalla avataan myös yhdyskäytävä K-Supermarketiin.