Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Kas­vat­taa­ko Andrew Tate si­nun­kin las­ta­si?

Kriittistä ja monipuolista ajattelukykyään sekä sosiaalisia taitojaan kehittävät nuoret etsivät vimmaisesti roolimalleja itsensä ja perheensä ulkopuolelta.

Vuosi 2022 päättyi internet-kulttuuria tarkkaan seuraavien osalta mehukkaasti, kun somevaikuttajana ja motivaatiopuhujana tunnettu Andrew Tate pidätettiin.

Yhdysvaltalais-brittiläinen Tate on tunnettu naisvihamielisistä videosisällöistään, jotka on suunnattu erityisesti nuorille pojille ja miehille. Muun muassa YouTube ja Twitter ovat estäneet Taten julkaisut alustoiltaan niiden misogynistisen sisällön vuoksi. Joulukuun lopussa poliisit saivat Taten olinpaikan selville ja hänet pidätettiin epäiltynä ihmiskaupasta.

Moni kuuli Tatesta ensimmäistä kertaa vasta edellä kuvatun skandaalin myötä, vaikka hänellä onkin maailmanlaajuisesti miljoonia seuraajia. Itse olen ollut henkilöstä tietoinen jo pitkään pääosin työnkuvani vuoksi. Opetan 13–15-vuotiaita peruskoululaisia ja siten myös tiedän, mikä heitä kulloinkin puhuttaa ja kiinnostaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.