Oulun torihotelli: To­ri­ho­tel­lin kon­kurs­si seisoo yhä pai­kal­laan

Kulttuuri: Lau­la­ja-lau­lun­te­ki­jä Jussi Ha­ku­li­nen on kuollut

Kaleva Liven lauan­tai: Lippo ja Puijon Pesis rat­kai­se­vat sarjan huip­pu­ot­te­lus­sa Yk­kös­pe­sik­sen voit­ta­jan, HauPa saa vas­taan­sa Pal­lo-Ii­rot – kuun­te­le pe­sik­sen kär­ki­mat­sin ennakko pod­cas­ti­na

Kaleva näyttää tilaajilleen HauPa–Pallo-Iirot ja Lippo–Puijon Pesis -ottelut selostettuina monikameralähetyksinä. Pääset katsomaan otteluita myös euron tutustumistilausta vastaan.

Lippo mätti joukkueiden edellisessä kohtaamisessa avausjaksolla peräti 13 juoksua, mutta se ei riittänyt voittoon. PuPe vei ottelun kotiutuslyöntikilpailun jälkeen jaksoin 2-1.
Lippo mätti joukkueiden edellisessä kohtaamisessa avausjaksolla peräti 13 juoksua, mutta se ei riittänyt voittoon. PuPe vei ottelun kotiutuslyöntikilpailun jälkeen jaksoin 2-1.
Kuva: Paula Pohjamo

Kaleva Liven viikonlopussa on jälleen valinnanvaraa pallopelien ystäville.

Ensimmäisenä lauantaina tulessa on HauPa, joka saa Naisten Ykkösessä vastaansa Pallo-Iirot Raumalta. Suora lähetys Haukiputaalta käynnistyy kello 13.50 ja itse ottelu vihelletään käyntiin kello 14.

Ykköspesiksen runkosarjan voittaja ratkaistaneen hetkeä myöhemmin Raksilassa, kun Lippo saa vieraita Kuopiosta. Sarjan kärjessä lähes koko kauden viihtynyt Puijon Pesis tarjoaa kotijoukkueelle kovimman mahdollisen haasteen.

Kuuntele Kalevan urheilupodcastin tuorein jakso alla olevasta soittimesta. Lipon pelinjohtaja Markku Hylkilä ennakoi kauden huipennusta ja PuPe-kamppailua toimittaja Joonas Hentilän haastattelussa.

Hylkilän haastattelu alkaa podcastin alusta ja päättyy ajassa 12.40. 

Suora lähetys sarjan huippuottelusta Lippo–PuPe alkaa studio-osuudella kello 15.40 alkaen. Studio jatkaa ottelun analysointia myös jaksotauolla ja ottelun jälkeen. Ottelu käynnistyy kello 16.

Sunnuntaina Lipolla on edessään runkosarjan viimeinen kotiottelu, jossa vastaan asettuu Alavuden Peli-Veikot.

Lähetys Raksilasta käynnistyy sunnuntaina kello 15.50.

Lähetykset ovat tilaajasisältöä. Pääset katsomaan otteluita myös euron tutustumistilausta vastaan osoitteessa kaleva.fi/live.