Liikunta: Mu­hos­lai­nen Sanna Pie­ni­nie­mi on sat­san­nut liik­ku­mi­seen­sa yli 30 000 euroa

Hiihto: Suo­si­tun Iinatin hiih­to­la­dun tau­ko­ka­tos romahti

Luitko jo tämän: Nämä pojat kan­ta­vat Kärppiä tu­le­vai­suu­des­sa

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Iäkästä naista etsitty maas­tos­ta Oulussa Koi­te­lin­kos­ken lä­his­töl­lä, poliisi pyytää ylei­sö­ha­vain­to­ja

Etsintöihin on osallistunut myös paljon vapaaehtoisia, ja heidän toimintaansa hallinnoi Vapepa.

Oulun poliisi kertoo etsivänsä iäkästä naista maastoalueelta Ylikiimingintien ja Koitelinkosken välillä.

Kadonnutta on etsitty perjantai-illasta läpi yön lauantaiaamuun useiden poliisin partioiden, koirien ja helikopterin sekä vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) voimin. Etsinnässä on käytetty lisäksi droonia.

Etsittävällä naisella oli kadotessaan vaatetuksena valkoinen lippalakki, sininen tai vaaleansininen tuulitakki, mustat tuulihousut ja kumisaappaat. Hänellä saattaa olla mukanaan myös marjaämpäri.

Poliisi pyytää yleisöltä mahdollisia havaintoja kadonneesta hätäkeskukseen numeroon 112.

Kaleva sai lauantai-iltapäivällä tiedon suuresta määrästä vapaaehtoisia, jotka ovat saapuneet Koitelinkoskelle auttamaan etsinnöissä.

Poliisin johtokeskuksesta kommentoitiin vapaaehtoisten auttamista lauantaina. Omin päin etsintöihin osallistuminen voi esimerkiksi haitata koirien hajujälkien etsintää.

Poliisi julkaisi myöhemmin lauantai-iltana tiedotteen, jossa se kiitteli vapaaehtoisten apua. Etsintäapuun on kuitenkin ilmoittauduttava Vapepan komentopaikalla, joka sijaitsee Koitelinkosken parkkialueella.

Uutista päivitetty kello 16.55: lisätty tieto alueella liikkuvista vapaaehtoisista ja poliisin johtokeskuksen kommentit. Päivitetty tietoja poliisin tiedotteesta kello 20.07.