Päätoimittajan kolumni: Viina vie urat, perheen ja ter­vey­den, mutta mitäpä siitä?

Vanhat kuvat: Lu­mi­lau­tai­lun suosio nousi 2000-lu­vul­la ja nuoriso väsäsi omia hyp­py­rei­tä

Luitko jo tämän: Kym­me­nen ou­lu­lais­opet­ta­jat ker­to­vat, että van­hem­mil­ta tulee rajuja ja asiat­to­mia vies­te­jä

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Hirvi kulkee eko­lo­gis­ta polkua met­säs­tä pöytään – ruo­ka­toi­mit­ta­jam­me hir­vi­bo­log­ne­se on voit­ta­nut Poh­jois­mai­den parhaan bo­log­ne­se­kas­tik­keen tit­te­lin

Hirvenliha hyväksytään moneen sellaiseenkin pöytään, jossa ei muuten lihaa näy. Toimittaja kävi seuraamassa jahtipäivää ja kokkasi hirvikeittoa metsästäjien malliin.

Reseptissä käytetty hirven jauheliha oli varmasti se makutekijä, joka siivitti tämän bolognesekastikkeen Pohjoismaiden parhaaksi.
Reseptissä käytetty hirven jauheliha oli varmasti se makutekijä, joka siivitti tämän bolognesekastikkeen Pohjoismaiden parhaaksi.
Kuva: Nanna Rintala

Vuonna 2013 ruokatoimittaja Nanna Rintalan hirvibolognese valittiin Suomen edustajaksi Malmöhön Ruotsiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.