Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suu­sa­luei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­laisp­ro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Härskit ta­pauk­set eivät pääse jatkoon – Tutustu näihin kuuteen lajiin: kier­rä­tä joulun jä­mä­päh­ki­nät sa­laat­tei­hin, lei­von­nai­siin ja le­vit­tei­siin

Pähkinät sisältävät runsaasti pehmeää, hyvälaatuista rasvaa, joka pilaantuu nopeasti. Siksipä pähkinäpusseja ei kannata varastoida tarpeettoman pitkään, sillä maku on parhaimmillaan ehdottoman tuoreena.

Näille kaikille löytyy käyttöä joulun jälkeenkin, jos kaappiin jäi pussinpohjia. Ohessa muutama herkullinen resepti.
Näille kaikille löytyy käyttöä joulun jälkeenkin, jos kaappiin jäi pussinpohjia. Ohessa muutama herkullinen resepti.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Pähkinät ovat luonnon herkullisia energiapakkauksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.