Teollisuus: Con­lo­gil­le jät­ti­kaup­pa Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Käräjätuomio: Pa­pe­ri­rul­lia kul­jet­ta­nut rek­ka­kus­ki kärähti huu­meis­ta Iissä

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Tilaajille

Fen­no­voi­man työn­te­ki­jät ker­to­vat yhtiön nih­keäs­tä asen­tees­ta muu­tos­neu­vot­te­luis­sa – tietoa pi­mi­te­tään ja ve­do­taan lain mi­ni­mi­vaa­ti­muk­siin

Henkilöstön mukaan yhtiön väitteet siitä, että irtisanomisuhan alla työntekijöiden etu olisi ensisijaista, ei näy sen toiminnassa.

Fennovoiman henkilöstö on lähettänyt yhtiön hallitukselle kirjeen, jossa se tuo ilmi työntekijöiden epäreilun kohtelun yhtiön taholta. Hallitus ei ole reagoinut viime viikolla lähetettyyn kirjeeseen.

Fennovoima ilmoitti muutosneuvotteluista samalla kun se perui Hanhikivi1-ydinvoimalan  rakentamislupahakemuksen toukokuun lopussa. Irtisanomisuhan alla on tällä hetkellä käytännössä koko henkilöstö, eli noin 350 henkilöä.

Henkilöstö kokee, ettei työnantaja ole oikeasti kiinnostunut neuvottelemaan työntekijöiden tilanteesta. Muutosneuvotteluiden arvioidaan päättyvän ensi tiistaina, eli 21.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.