Oulun kaupunki: Oulu aikoo ko­rot­taa luot­ta­mus­toi­mis­ta mak­set­ta­via palk­kioi­ta rei­lus­ti

Autismi: Johanna Vuo­ri-Kar­via sai tietää vasta ne­li­kymp­pi­se­nä, miksi hän on eri­lai­nen

Parkkipaikat: Ko­ko­sim­me Oulun park­ki­hal­lit kar­tal­le ja sel­vi­tim­me, mitä pit­käai­kai­nen py­sä­köin­ti maksaa

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Eu­roo­pan unioni on väärä vii­te­ryh­mä

Minulle tärkeitä ovat maatalouden asiat. Onhan ruoassa kyse ihmisen perustarpeesta, jonka tuottamisen edellytyksiä yritetään murtaa. Eliitillä on maatalouden varalle oma suunnitelma. Olethan kuullut uutisia erilaisista keinoelintarvikkeista? Ja hyönteisten syönnistä? En halua tällaista tulevaisuutta. Tämänkin vuoksi Suomen on erottava EU:sta ja eurosta.

Ulkopolitiikkaa pidän jopa kaikkein tärkeimpänä politiikassa Suomen geopoliittinen asema huomioiden. Haluan Suomen pysyvän sotilaallisesti liittoutumattomana. Vain tämä takaa meille rauhan. Nykyinen toiminta johtaa meidät Ukrainan tielle.

Venäjän kanssa on palattava asiallisiin suhteisiin. Se on meidän suomalaisten etu. Monelta tuntuu unohtuvan, että Venäjälläkin on näkökulmansa. Se pitää ottaa huomioon, vaikka ei siitä pitäisikään.

Suomen pitää siirtyä ulkopoliittiseksi lääkäriksi eikä asemoitua kenenkään puolelle. Humanitaarisessa hädässä olevia pitää auttaa.

"Ihmisen kaikkinainen vapaus on minulle myös tärkeää."

Monet ongelmat liittyen maahanmuuttoon, talouteen, yritysten toimintaedellytyksiin ja niin edelleen ovat seurausta EU:sta ja eurosta. Ne ovat väärä viiteryhmä. On turhaa puhua noista ongelmista niin kauan kuin olemme mukana. Olemme jo riittävän kauan hankkineet kokemusta.

Ihmisen kaikkinainen vapaus on minulle myös tärkeää. Tuoreimpana asiana tästä esimerkiksi ovat ylimitoitetut ja mielivaltaiset koronatoimet sekä hoitajien pakkorokotukset.

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.