Sähkön hinta: OSS myy sähköä alen­nuk­sel­la – mutta vain jä­se­nil­leen

Teollisuus: Yli­kii­min­gis­sä toimiva Conlog sai jät­ti­kau­pat Puo­lus­tus­voi­mil­ta

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Avun pyy­tä­mis­tä ei tar­vit­se ar­kail­la – Yk­sin­huol­ta­jai­syys li­sään­tyy, mutta vielä se ei näy jär­jes­tö­jen toi­min­nas­sa

Yksinhuoltajaisien määrä on lisääntynyt etenkin viime vuosina. Oulussa järjestään heille monenlaista toimintaa, mutta isien into osallistua näyttäisi olevan äitejä pienempi.

Oulu

Seurakunnan Isä-lapsi-parkki Pateniemenrannan Ankkurissa on kaikille isille, ja toiminnassa on mukana myös joitakin yksinhuoltajia, kertoo diakoni Kari Rekilä.

– Toiminta on vertaiskeskustelua, jossa isät pääsevät jakamaan tietoa vanhemmuudesta, isyydestä ja kaikesta, mikä omassa elämänpiirissä mieityttää.

Asiat liittyvät usein lapsen kasvatukseen ja kehitykseen, mutta myös omista ihmissuhdekysymyksistä, taitojen riittämisestä ja talousasioista puhutaan.

Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry järjestää sekä olohuone-keskusteluiltamia että monipuolista toimintaa ja tapahtumia.