Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Arjessa koet­tua, het­kes­sä elettyä ja kau­hal­li­nen ti­lan­ne­ta­jua - näistä ai­nek­sis­ta syntyy her­kul­li­nen stand up -keikka

Lasse Oikarinen aikoo esitellä isännöimällään Mallassaunan Stand Up -klubilla Suomen laajaa komiikkakenttää ja tuoda sinne eri tyylisiä koomikoita mahdollisimman monenlaisista taustoista. Kysyntää vaikuttaa olevan, sillä ensimmäinen ilta on jo loppuunmyyty.
Kuva: Anssi Juntto

Puolangalta kotoisin oleva Lasse Oikarinen tutustui opiskeluvuosinaan stand up -komiikkaan ja sille tielle jäi. Ensin Joensuussa, nyt Oulussa. Oikarinen tuli tutuksi ensin eri komediailloista, sitten Nelosen stand up -kisasta, ja nykyisin hän viihdyttää ihmisiä omalla klubillaan.

Lasse Oikarinen ammettaa komiikkaan koetusta elämästä ja haluaa jakaa siitä kuulemaan tulleelle yleisölle. Tästä esimerkkinä oma stand up -show Perhe paljaana, joka starttasi Oikarisen klubin Mallassaunalla Pikisaaressa.

Kuuntele Lasse Oikarisen haastattelu. Toimittajana Tuukka Myllymäki.

Lasse Oikarinen Radio Kalevan aamussa (9.12.2022)