Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Älä hilloa mar­ja-aar­tei­ta­si pa­kas­ti­mes­sa vuo­si­tol­kul­la – käytä pois näillä nel­jäl­lä her­kul­li­sel­la tavalla

Kaamosaika vaatii monenlaista vitamiinibuustia. Nyt on aika hyödyntää pakastimeen jemmattua marjasatoa ennen seuraavaa keräilykautta. Hillot ja chutneyt, piiraat ja paistokset syntyvät pakastemarjoista kätevästi.

Mustikkakukko eli rättänä on suomalainen perinneruoka, joka syntyy yksinkertaisista aineksista.
Mustikkakukko eli rättänä on suomalainen perinneruoka, joka syntyy yksinkertaisista aineksista.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Pakastemarjat eivät kuulu varsinaisesti herkästi pilaantuviin elintarvikkeisiin, mutta maku- ja vitamiinitappioita syntyy pitkään säilytettäessä – marjat nahistuvat ja maku muuttuu happamammaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.