Uskonyhteisöt: An­ka­ras­ta us­kon­yh­tei­sös­tä nuorena eronnut ou­lu­lais­läh­töi­nen nainen muis­tut­taa hen­gel­li­sen vä­ki­val­lan olevan rikos

Kolumni: Kuka keksi laittaa kä­ve­ly­ka­dun pät­käl­le nop­pa­ki­viä? – Ou­lus­sa kyn­ne­tään epä­ta­sai­sia nop­pa­ki­vi­ka­tu­ja vielä pitkään

Luitko jo tämän: Hai­luo­toon suun­ni­tel­ta­vat sillat ja pen­ger­tie ovat to­teu­tu­mas­sa ilman min­kään­lais­ta va­lais­tus­ta

Poronliha
Laanilan Nesteellä kuhisee, kun oululaiset hakevat tilaamansa poronlihat – Hyppäsimme pakun kyytiin, kun yli tuhat kiloa jäädytettyä käristyslihaa ja sisäfilettä matkasi Lapista kohti etelää

Laa­ni­lan Nes­teel­lä ku­hi­see, kun ou­lu­lai­set hakevat ti­laa­man­sa po­ron­li­hat – Hyp­pä­sim­me pakun kyy­tiin, kun yli tuhat kiloa jää­dy­tet­tyä kä­ris­tys­li­haa ja si­sä­fi­let­tä matkasi Lapista kohti etelää

18.11.2022 13:10 31
Tilaajille
Siperian poroa voi tuoda Venäjältä Suomeen edelleen ongelmitta, mutta Lapin Liha lopetti sen tuonnin Ukrainan sodan alettua

Si­pe­rian poroa voi tuoda Ve­nä­jäl­tä Suomeen edel­leen on­gel­mit­ta, mutta Lapin Liha lopetti sen tuonnin Uk­rai­nan sodan alettua

21.03.2022 09:50 31
Tilaajille
Jäisestä lihasta vuoltu käristys oli aikoinaan poronhoitajien pikaruokaa – Aanarin keittiömestari Heikki Nikula antaa ohjeet oikeaoppiseen poronkäristykseen

Jäi­ses­tä lihasta vuoltu kä­ris­tys oli ai­koi­naan po­ron­hoi­ta­jien pi­ka­ruo­kaa – Aanarin keit­tiö­mes­ta­ri Heikki Nikula antaa ohjeet oi­keaop­pi­seen po­ron­kä­ris­tyk­seen

31.12.2020 07:00 4
Tilaajille