Kaavoitus: Vä­li­ky­län ja Ruskon teol­li­suus­aluei­den väliin suun­ni­tel­laan uutta työ­paik­ka-aluet­ta

Sää: Ke­vät­tal­ven nätit päivät jat­ku­vat Oulun seu­dul­la, kes­ki­viik­ko­na voi tulla lisää lunta

Luitko jo tämän: Oulun ke­hu­tul­la tont­ti­po­li­tii­kal­la on kään­tö­puo­len­sa – Ve­ron­mak­sa­jien rahoja on myös tuh­lat­tu, arvioi apu­lais­pro­fes­so­ri

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Kaleva Digi + Lehti 2 kk 59,90 euroa

Poronliha
Laanilan Nesteellä kuhisee, kun oululaiset hakevat tilaamansa poronlihat – Hyppäsimme pakun kyytiin, kun yli tuhat kiloa jäädytettyä käristyslihaa ja sisäfilettä matkasi Lapista kohti etelää

Laa­ni­lan Nes­teel­lä ku­hi­see, kun ou­lu­lai­set hakevat ti­laa­man­sa po­ron­li­hat – Hyp­pä­sim­me pakun kyy­tiin, kun yli tuhat kiloa jää­dy­tet­tyä kä­ris­tys­li­haa ja si­sä­fi­let­tä matkasi Lapista kohti etelää

18.11.2022 13:10 31
Tilaajille
Siperian poroa voi tuoda Venäjältä Suomeen edelleen ongelmitta, mutta Lapin Liha lopetti sen tuonnin Ukrainan sodan alettua

Si­pe­rian poroa voi tuoda Ve­nä­jäl­tä Suomeen edel­leen on­gel­mit­ta, mutta Lapin Liha lopetti sen tuonnin Uk­rai­nan sodan alettua

21.03.2022 09:50 31
Tilaajille
Jäisestä lihasta vuoltu käristys oli aikoinaan poronhoitajien pikaruokaa – Aanarin keittiömestari Heikki Nikula antaa ohjeet oikeaoppiseen poronkäristykseen

Jäi­ses­tä lihasta vuoltu kä­ris­tys oli ai­koi­naan po­ron­hoi­ta­jien pi­ka­ruo­kaa – Aanarin keit­tiö­mes­ta­ri Heikki Nikula antaa ohjeet oi­kea­op­pi­seen po­ron­kä­ris­tyk­seen

31.12.2020 07:00 4
Tilaajille