Sää: Aika vaihtaa tal­vi­ren­kaat Oulun seu­dul­la: Ennuste lupaa kes­ki­vii­kol­le vuo­ro­kau­des­sa 15 senttiä lunta

AC Oulu vah­vis­ti kes­ki­kent­tään­sä Liech­ten­stei­nin maa­jouk­kue­pe­laa­jal­la Dennis Sa­la­no­vi­cil­la: "O­do­tuk­sem­me on, että hän luo paik­ko­ja ja tekee maaleja myös itse"

FC Thunista lainasopimuksella saapuva pelaaja debytoi AC Oulun riveissä HJK-kotiottelussa 17. heinäkuuta.

Dennis Salanovic tuo uusia ideoita AC Oulun hyökkäysten rakenteluun.
Dennis Salanovic tuo uusia ideoita AC Oulun hyökkäysten rakenteluun.
Kuva: Antero Lehtonen

Miesten jalkapalloliigassa tehottomuutensa kanssa tuskaileva AC Oulu vahvistaa rivejään Dennis Salanovicilla. 25-vuotias Liechtensteinin maajoukkuepelaaja saapuu Ouluun sveitsiläisestä FC Thunista loppukauden kattavalla lainasopimuksella.

Salanovicista odotetaan piristysruisketta sarjanousijan hyökkäysten rakenteluun, joka on toistaiseksi pyörinyt vaatimattomasti.

– Olen hyvilläni, että hän todella halusi tulla pelaamaan AC Ouluun. Dennis tulee vahvistamaan etenkin hyökkäyspelaamistamme. Odotuksemme on, että hän pystyy luomaan maalipaikkoja sekä tarvittaessa tekemään maaleja itse, AC Oulun päävalmentaja Jyrki Ahola kiteyttää.

AC Oulu reagoi nopeasti, kun kävi ilmi, että Salanovicin laina Thunista voisi tulla kysymykseen.

– Dennis pystyy haastamaan vastustajaa yksi vastaan yksi -tilanteissa ja murtautumaan itse boksiin. Lisäksi hän pystyy syöttöpelillään tukemaan hyökkäyksiä, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen luonnehtii.

AC Oulu joutuu odottamaan vielä tovin ennen kuin Salanovic auttaa joukkuetta pelikentällä. Salanovicin debyytti tapahtuu siirtoikkunapykälien vuoksi vasta 17. heinäkuuta pelattavassa HJK-kotiottelussa.

AC Oulun seuraava peli on tulevana maanantaina, kun joukkue saa liigan suurten panosten jumbokamppailussa vieraakseen KTP:n.

Juttua päivitetty perjantaina kello 14.04: tarkennettu tietoja Salanovicin AC Oulu -debyyttiin liittyen.