Hoitopalvelut: Pohteen uudella här­ve­lil­lä voi mitata ter­veyt­tään aivan itse Kon­tin­kan­kaan akuut­ti­vas­taan­otol­la

Rikokset: Au­to­kaup­pa johti julmaan ryös­töön Kau­ko­vai­niol­la

Kauppahalli: Jou­lun­ai­ka avat­tiin Oulun kaup­pa­hal­lis­sa kol­mi­päi­väi­sel­lä ta­pah­tu­mal­la

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Tilaajille

Aa­sia­lai­nen ruoka on nyt su­per­suo­sit­tua – tämä ma­ku­mat­ka Viet­na­min, Ma­le­sian, In­do­ne­sian ja Thai­maan keit­tiöi­hin pal­jas­taa miksi

Mahtava makujen tasapaino kuvaa hyvin aasialaista ruokaa. Ruoka on kevyttä, raikasta, mausteista ja siitä jää hyvä olo. Jutun lopussa on tietopaketti aasialaisista perusaineksista ja -mausteista.

Tarjoa raikkaita vietnamilaisia kasvis-katkarapukääryleitä makeansuolaisen dippikastikkeen kera.
Tarjoa raikkaita vietnamilaisia kasvis-katkarapukääryleitä makeansuolaisen dippikastikkeen kera.
Kuva: Helena Saine-Laitinen

Aasian maissa ja niiden maakunnissa on omat alueelliset ruokaperinteensä.

Tämä johtuu tavoista, uskonnosta, maaperästä ja ilmastollisista oloista. Jossain syödään hyvin tulisesti maustettuja ja toisaalla mietoja, makeita ruokia, vaikka raaka-aineet ovat pitkälti samoja.

Raikkaiden yrttien Vietnam

Vietnam tekee vaikutuksen tuoreiden yrttien ja kasvisten runsaudella sekä monipuolisella mausteiden käytöllä.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.