Oulun kaupunginjohtaja: Ky­syim­me seit­se­mäl­tä merk­ki­hen­ki­löl­tä, ai­ko­vat­ko he hakea Oulun kau­pun­gin­joh­ta­jak­si

Festivaalit: Frozen People jär­jes­te­tään Nal­li­ka­ris­sa lauan­tai­na ke­li­olo­ja uhmaten

Karkauspäivä: Ou­lu­lai­sen Annukka Määtän, 28, kakussa on vasta 7 kynt­ti­lää

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

Yle: Levillä epäil­lään pa­ri­tus­ta thai­hie­ron­ta­liik­kees­sä – yrit­tä­jä tut­kin­ta­van­keu­des­sa, kiistää ri­kok­sen

Poliisi epäilee paritusrikosta Kittilän Levillä sijaitsevassa thaihierontaliikkeessä, kertoo Yle. Sen tietojen mukaan paikan thaimaalaislähtöinen yrittäjä on vangittu esitutkintaa varten lokakuussa. Häntä epäillään parituksesta.

Thaihierontaliike on perustettu vuonna 2009.  Paritusrikos on seksuaalirikos. Ylen tietojen mukaan yrittäjä on kiistänyt rikoksen.

Lapin poliisilaitoksen rikosylikomisario Pälvi Suokas sanoo Ylelle, että paritus tai ihmiskaupparikollisuus eivät ole ongelma Lapin thaihierontaliikkeissä. Hänen mukaansa valvontaa tehdään jatkuvasti. Vastaavanlainen tapaus on Suokaksen mukaan ollut rikostutkinnassa vuonna 2011.

Tästä on kyse

Paritus

Seksuaalirikos, joka on säädetty rangaistavaksi rikoslaissa.

Olennaista rikoslain määritelmässä on, että tekijä pyrkii tietyillä toimilla saamaan taloudellista hyötyä itselleen tai toiselle henkilölle.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.