Liikenne: Jos Oulun Poik­ki­maan­tie pää­te­tään uu­dis­taa, töihin pääs­tään no­peas­ti

Taiteiden yö: Kahden in­to­hi­moi­sen tai­de­har­ras­ta­jan unelma täyttyy Tai­tei­den yönä, kun Gal­le­ria 33 avaa ovensa

Tilaajille

Vuoden pien­ta­lo­myön­tei­sim­mäk­si valittu Oulu saa kii­tos­ta ra­ken­ta­jien opas­tuk­ses­ta ja edul­li­sis­ta asu­mis­kus­tan­nuk­sis­ta – suo­si­tuim­pia tont­te­ja ei kui­ten­kaan riitä kai­kil­le

Oulu on valittu vuoden pientalomyönteisimmäksi kunnaksi. Oulussa pientaloja rakennetaan runsaasti, rakentamista helpotetaan ennakoivalla opastuksella ja asumiskustannukset ovat edulliset.

Oulu

Oulu ja Lieto on valittu vuoden pientalomyönteisimmiksi kunniksi. Palkinto jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa kahdessa sarjassa niin, että se myönnettiin sekä yli että alle 50 000 asukkaan kunnalle. Vuoden pientalomyönteisimmän kunnan palkinto jaettiin nyt viidettä kertaa.

Valinnan teki Omakotiliitto yhdessä sidosryhmiensä Hirsitaloteollisuuden ja Pientaloteollisuuden kanssa. Selvityksessä kartoitettiin sitä, mikä kunta on erityisen pientaloystävällinen paikka elää ja rakentaa uutta.