Luonto: Raakun suojelu sai mil­joo­na­ra­hoi­tuk­sen, sim­pu­koi­den et­sin­tään kou­lu­te­taan raak­ku­koi­ra

Formula 1: Ana­lyy­si: Lando Norris maksoi kovan hinnan uh­ka­pe­lis­tään Sotshin F1-ki­sas­sa

Vih­rei­den pu­heen­joh­ta­ja Maria Ohisalo odottaa lasta – syksyn aikana pää­te­tään, kuka tuuraa Ohi­sa­loa ensi kevään ajan

Maria Ohisalo liikuttui kyynelin kertoessaan perheenlisäyksestä
Video: MTV

Vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kertoi tiedotustilaisuudessa odottavansa lasta, tiedottaa Vihreät.

– Jos kaikki menee hyvin, saamme mieheni Miikan kanssa jouluna perheenlisäystä. Tämä asia on jännittävä ja valtavan suuri. Suurempi kuin oikein mikään, mitä olen elämässäni kohdannut. Vastuu tuntuu käsittämättömän isolta ja tärkeältä. Olemme tästä puolisoni kanssa enemmän kuin onnellisia, Ohisalo totesi tilaisuudessa.

Ohisalo kertoi jatkavansa puheenjohtajana marraskuulle, jos hän saa puheenjohtajan työlle jatkoa puoluekokoukselta. Hän hakee jatkokautta vihreiden puheenjohtajana syksyn puoluekokouksessa.

Puoluevaltuuskunta ja eduskuntaryhmä kokoontuvat syksyn aikana päättämään siitä, kuka tuuraa Ohisaloa sisäministerinä kevään 2022 ajan. Vihreiden Puoluehallitus taas päättää, kuka sijaistaa puolueen puheenjohtajaa.

– Olen sitoutunut viemään tämän puolueen eduskuntavaaleihin ja haen jatkokautta vihreiden puheenjohtajana syksyn puoluekokouksessa, Ohisalo sanoi tilaisuudessa.