Suviseurat: "Nämä ovat oikein hauskat fes­ta­rit", sanoo nuori seu­ra­vie­ras Anna Kar­hu­maa Lopen su­vi­seu­roil­la

Koronarajoitukset: Ko­ro­na­toi­met päät­ty­vät Suomen ra­joil­la per­jan­tai­na

Uimavedet: Katso Kalevan ui­ma­ran­ta­ko­nees­ta, kuinka puhdas vesi lä­hi­ran­nal­la­si on

Tilaajille

Vihreät me­nes­tyi­vät Lin­nan­maal­la, kun naa­pu­ri­kau­pun­gin­osas­sa kan­na­tet­tiin pe­rus­suo­ma­lai­sia – "On tätä päivää, että ym­pä­ris­tö­ky­sy­myk­set ovat isossa osassa"

Poliittinen värikartta meni uusiksi. Oulun 55 äänestysalueesta keskusta oli suosituin enää 22:ssa, kun viime vaaleissa vain kaksi aluetta meni muille.

Poliittinen värikartta meni uusiksi. Oulun 55 äänestysalueesta keskusta oli suosituin enää 22:ssa, kun viime vaaleissa vain kaksi aluetta meni muille. Perussuomalaiset kärjessä 17 äänestysalueella, kokoomus vei kahdeksan ja vasemmistoliitto kuusi aluetta. Vihreät oli suosituin kahdella äänestysalueella.

Kaleva katsasti tarkemmin muutamia profiililtaan erilaisia äänestysalueita. Sarkkinen pärjäsi kokoomuksen reviirillä

Oulun keskustan ja lähiympäristön äänestysalueet ovat olleet perinteisesti kokoomuksen valtakuntaa. Sama tahti jatkui näissäkin vaaleissa. Kokoomus rohmusi äänistä valtaosa niin Pokkisella, Vanhassatullissa, Limingantullissa kuin Vaarassakin.

Yksittäisistä ehdokkaista eniten ääniä keskustan alueellakin vasemmistoliiton ja koko Oulun ääniharava Hanna Sarkkinen. Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilääkin äänestettiin paljon, mutta Sarkkisen hän ohitti vain Vanhassatullissa.