Juuri nyt: Oulun kau­pun­gin­joh­ta­ja Seppo Määttä eroaa

Ruoka: Näin Oulussa saa jou­lu­pöy­tään mah­dol­li­sim­man eet­tis­tä lihaa

Koulukone: Lai­toim­me 45 Oulun koulua jär­jes­tyk­seen

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi + Lauantai 15,90 €/kk

Verve myi am­ma­til­li­sen kun­tou­tuk­sen ja te­ra­pia­pal­ve­lut Co­ro­na­rial­le – kaupan myötä siirtyy 25 mil­joo­nan euron lii­ke­vaih­to ja 350 työn­te­ki­jää

Coronaria on ostanut KK-Verven liiketoimintoja. Coronarian pääkonttori sijaitsee Oulussa Saaristonkadulla niin sanotussa Sammakkotalossa. Arkistokuva.
Coronaria on ostanut KK-Verven liiketoimintoja. Coronarian pääkonttori sijaitsee Oulussa Saaristonkadulla niin sanotussa Sammakkotalossa. Arkistokuva.
Kuva: Jarmo Kontiainen

Oululainen terveysalan yhtiö Coronaria on ostanut osia Verven liiketoiminnoista.

Coronaria Terameri Oy on ostanut KK-Verve Oy:n ammatillisen kuntoutuksen, fysio-, puhe- ja toimintaterapian sekä niihin kuuluvat tukitoimet. Ammatillinen kuntoutus sisältää myös työeläkekuntoutuksen ja työyhteisön kehittämiskonsultoinnin.

Coronaria Fysioterapia Oy on ostanut Verve Terapia Oy:n terapialiiketoiminnan lukuun ottamatta psykoterapiaa.

Kaupan myötä Coronariaan siirtyy 25 miljoonan euron liikevaihto ja 350 työntekijää.  KK-Verven ja Verve Terapian työntekijät siirtyvät Coronariaan vanhoina työntekijöinä.

Kaupat eivät vaikuta nykyisiin asiakas- ja sopimussuhteisiin.

KK-Verven tarjontaan jää liikenne- ja tapaturmavakuutuskuntoutus sekä lääkinnällinen laitoskuntoutus Oulussa ja Lahdessa. Verve Terapian tarjontaan jää psykoterapia.