Syyte: Tur­val­li­suu­sa­lan opet­ta­ja kouri opis­ke­li­joi­ta ja uhkaili hak­kaa­mi­sel­la

Pohde: Pohde kertoi laa­jois­ta yt-neu­vot­te­luis­ta ja pal­ve­lu­verk­koon suun­ni­tel­luis­ta leik­kauk­sis­ta

Kiinteistökaupat: Oulun kau­pun­ki myy kym­me­nit­täin kiin­teis­tö­jään

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan – tutustu ja hae tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vasta vuoden pu­heen­joh­ta­ja­na toi­mi­nut Katri Kulmuni jatkoon

Keskustapuolueen kannatus on laskenut tasaisesti viimeisten vuosien aikana. Poikkeuksena olivat vuoden 2015 eduskuntavaalit, joissa puolue voitti 14 paikkaa. On kuitenkin todettava tuostakin voitosta se, kun edellisissä vuoden 2011 vaaleissa menetimme peräti 16 paikkaa.

Samoin on hyvä muistaa, että vuoden 2015 vaaleissa parasta vaalityötä keskustalle teki todellisuudessa Kataisen-Stubbin hallitus. Sen linjahan oli sekaisin kuin seinäkello – äänestäen omia esityksiään vastaan eduskunnassa. Viime vaaleissa keskusta koki sitten historian suurimman tappion menettäen 18 eduskuntapaikkaa.

Käsi sydämelle, puolueen isot pojat ja tyttäret. Voiko tästä puolueen nykytilasta syyttää vuoden puheenjohtajana toiminutta Katri Kulmunia? Puolueen kannatus ei sillä nouse vaikka puheenjohtajaa vaihdettaisiin joka vuosi.

"Voiko tästä puolueen nykytilasta syyttää vuoden puheenjohtajana toiminutta Katri Kulmunia?"

Kun Sipilä jätti puolueen puheenjohtajuuden vuosi sitten syyskuussa Kouvolassa ja Kulmuni valittiin puheenjohtajaksi – muuten äänin 1 092–829 – puolueen kannatus oli tuolloin syyskuussa Ylen gallupissa 11,6 prosenttia.

Lue Digiä _0,25 € / viikko_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.