Oulu

Kerro meille: Ajakko nää Sykkelillä ja kuinka niiden käyttö sujuu?

Kaleva uutisoi viime viikolla, että paljon puhutut kaupunkipyörä Sykkelit ilmestyivät telineisiin. Maanantaista lähtien niitä on voinut ottaa käyttöön ja lähteä polkemaan. KUVA: Tiina Wallin
Oulu 26.8.2019 9:52
Antti Ervasti

Oulun Sykkeleiksi nimetyt kaupunkipyörät saatiin parin kuukauden viipeen jälkeen vihdoin käyttöön ja liikenteeseen ympäri kaupunkia.

Lähditkö heti kokeilemaan, miltä vaaleanpunaisella kaupunkipyörällä vinttaaminen tuntui? Kerro myös, millaista pyörä oli ottaa käyttöön, helppoa vai hankalaa? Voitko suositella kokemustasi muillekin?

Voit kertoa kokemuksistasi jutun kommenttiosiossa. 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (152)

Tällä viikolla olen käyttänyt neljä kertaa sykkeliä, ja kolme kertaa on akku pimahtanut. Turhauttavaa soitella tai kirjoittaa spostia asiakaspalveluun jatkuvasti.

Muuten hyvä systeemi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Loistava lisäys Oulun palveluntarjontaan ja vahvistaa Oulun asemaa Suomen pyöräilypääkaupunkina. Waltti-kauppa hankalahko, muuten toimiva systeemi ja pyörät itsessään mielettömän hyviä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En saanut sykkeliä käyttöön kun lukko ei auennut tai tein jotain väärin. Nyt pyörä on kaiketi minulla käytössä mutta pyöräilemään en ole päässyt. Harmi että asiakaspalveluun ei voi illalla soittaa. Voisi olla tarkemmat ohjeet/video siitä tarakan näytön kaikista mahdollisista valikoista ja lukon käytöstä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hei mulla kävi samalla tavalla, ja netissä palvelusta josta ostin pylräilyoikeutta näkee onko pyörä käytössä. Minulla se oli järjestelmän mukaan käytössä 12 h vaikka en ollenkaan päässyt polkemaan koska lukko ei auennut. Ja rahat kyllä tilitä veloitettiin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se saattoi olla tekninen vika, kun lukko ei auennut. Sain asiakaspalvelun kautta ylimääräisen veloituksen takaisin. Nyt oon sykkelöiny pian kymmenkunta reissua ongelmitta. Pyörä on suht näppärä, kun oppii rutiinit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysymys kaupungin väelle:

MIKSI autoilta on viety parkkipaikkoja cykkeleille? Niille voisi järjestää helposti omat parkit puistojen tms. laitoihin. Korjatkaa tilanne heti! Cykkelitelineet kerätään varmastikin talveksi pois. Aloittakaa cykkeliparkkien siirto-operaatio jo nyt, niin keväällä on homma kunnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liian vaikea ottaa käyttöön. Kauheeta rahastusta... kun palauttaa pyörän niin yhtäkkiä alkaa silti perimään euroja... Muuten ihan kiva ajettava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

väVitun vaikia kirjautua ja ei toiminu palautus. Palautin oikein ja perii silti lisämaksua. (vihainen)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun et vaan osaa, joten katso peiliin. On se oululaisille vaikeaa maailman yksinkertaisin asia ja ei voi kuin nauraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno juttu tuo Sykkeli. Mitenkäs sitten jos/kun pyöräparkki johon yrittää palautta pyörän, onkin ihan täynnä????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi että mahtavaa kun Oulusaki on viimein tämmönen kulukupeli mahollisuus! Ihammahtava systeemi joka on kyllä heleppo käyttää ja pyöräkki onniimmahtavat ja kivat polokia! Ihanniinku isosa maailmasa olis ko saapi sykkelin tuosta vaan! Omale kohale nuo sijainnikki ovvielä justiinsa passelit, palavellee siis tosi hyvin. Mahtavaa Oulu,iso plussa pitkästä aikaa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole ajanut, enkä koskaan tule ajamaankaan. On kyllä niin epäkäytännöllinen vehje noiden maksujen ja uhkasakkojen kera että ei pahemmasta väliä. Odotan mielenkiinnolla sitä ensimmäistä uutista kun aletaan perimään joltain käyttäjältä lisämaksua pyörän tärvelemisestä vaikkei sitä olisi tehnytkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kannattas kulukia maailmalla nii näkis että Oulu on varmaan viiminen näinki isohko kaupunki joka nämä sykkelit on laittanu. muualla suomesa ja ainaki euroopan isommisa kaupungeisa jo hyväksi havaittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisin ajanut, mutta en älynnyt miten saan pyörän käyttööni ☹️. Liian monimutkaista on tuo käyttöönotto 😢.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mulla on oma pyörä. Ja lähimmälle sykkeliasemalle olisi puolen kilsan matka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

yksinkertaisempaa, halvempaa ja ekologisempaa on ostaa netistä käytetty teräsiipi tai jupiter. Helposti saa alta 30€. #ilmastoteko. Tietenkin jokainen laittakoon rahansa minkä kokee tarpeelliseksi ja ei siinä sen. Itse en tule näitä käyttämään, mutta kaippa näitä joku käyttää. Jos työttömät saisi ajaa näillä pelkällä kausimaksulla niin voisi harkita aktiivista käyttöä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (152)

Uutisvirta

22:51
Pahin painajainen Stozice Arenan korkean katon alla – Suomen varmalta näyttänyt voitto karkasi käsistä viiden ottelupallon jälkeen
22:24
Tekninen vika viivästyttänyt Finnairin lentoa Kemistä Helsinkiin tuntikausia, mekaanikot lennätettiin paikalle – "Todella ikävää tällainen"
22:03
Öljymarkkinat uskovat Saudi-Arabian jalostamoiskujen johtavan jyrkkään hinnannousuun
20:55
Lämpöpatterit päälle ja tulet uuniin: Alkava viikko on Oulun seudulla hyinen ja sateinen, viikon puolivälin kylmät yöt voivat tietää mustaa jäätä
20:10
Reissusa: Roomasta leirintäaluemökin vuokrannut Päivi Kinnunen pääsi seuraamaan lempisarjansa Isä Matteon kuvauksia
19:17
Kuka kätki hopea-aarteen Inarijärven rannalle? Kysymys piinasi Seppo Saraspäätä 16 vuotta, kunnes hän ratkaisi sen Tilaajille
19:10
Talouden käänne heikompaan panee vipinää kinttuihin – Hallituspuolueet lähtevät sorvaamaan budjettia "kaikki mulle heti" -asetelmassa
92
Puheenaihe: "Myrkky, joka ei kuulu ympäristöön" – Kysyimme, pitääkö lyijy kieltää hauleissa ja luodeissa
46
Vaasalaisfanit riehuivat Raksilassa: Järjestyksenvalvoja joutui sairaalaan, poliisi kirjasi rikosilmoituksia pahoinpitelyistä
29
EU harkitsee lentojen tai petrolin verottamista – Suomessa kokoontuneet EU:n valtiovarainministerit puivat ympäristöverojen lisäämistä
24
Rakennetaan omaleimainen Oulu – myös matala ja tiivis rakentaminen on tehokasta Lukijalta
22
Sport juhli alussa, Kärpät lopussa – Hiljalleen täyttä pelikuntoa lähestyvä Jussi Jokinen kiteytti kotiavauksen: ”Ensimmäisen kympin olimme jaloissa, mutta pystyimme parantamaan”
22
Verkkokirjautuminen ja -maksaminen muuttuivat – puhelinpalveluissa ruuhkaa, osa asiakkaista näreissään
22
Vieraslaji ottaa haltuun Venäjän Karjalan peltoja – ikääntyvät asukkaat eivät jaksa taistella jättiputkea vastaan

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

87 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

Niin mikä on nyt sitä? Tämä nykyinen yltäkylläisyyskö? Ihmiset elävät pidempään ja rutiköyhien osuus on maailmassa pien... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image