Näin Oulun vaalipiirin ehdokkaita äänestettiin eri kunnissa

Eduskuntavaalit 2019 14.4.2019 20:52 | Päivitetty 15.4.2019 0:33
Anna Leinonen

Oulun vaalipiiristä valittiin 18 kansanedustajaa. Heistä kahdeksan on uusia kansanedustajia.

Katso Kalevan taulukosta, millaisia äänimääriä Oulun vaalipiirin ehdokkaat ovat keränneet eri kunnissa.

Lapin vaalipiirin tilanteen voi katsoa tästä.

 

 

MAINOS

Lue lisää aiheesta

Kommentoi

Näytä kaikki kommentit (54)

Sipilän alamäki alkoi silloin kun lupas oman talonsa Kempeleestä maahantulijoille, silloin minun kuppi meni nurin. Keskustaa aina ennen äänestänyt, ei enää koskaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset kun riemussaan että Sipilä vei leikkurin mennessään. Nyt 4 v. mäskää Antti rahaa,sitten onkin vuorossa leikkuutja vaikkalie verotuksen korotukset. Suomella kun ei niitä peurankyntämiä ole+lyhyt historia ,100 v, asiain hoidossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotain mätää on Suomen demokratia systeemissä, kun vihree Jenni Pitko 3606 , SDP Piirainen 2775 Kainuusta pääsevät nuilla äänimäärällä eduskuntaan, rannalle jää enempi ääniä saaneita.
Systeemi Suomessa on 1800-luvulta, mentäs jo tähän älyaikaan, riittää 100 kansanedustaa hyvinkin, ainaki Virossa se toimii.
Ehdokasta vai puoluetta tässä nyt todellisuuessa eduskuntaan äänestetään, kysymään vaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On heikosti tehty taulukko, kun vain kolmen ensimmäisen kunnan kohdalla ehdokkaiden nimet ja äänimäärät ovat yhtä aikaa näkyvissä. Jo Hailuodon saraketta katsellessa nimet katoavat näkyistä.
Täytyisi olla niin, että neljä ensimm. saraketta, Ehdokas - Vertausluku pysyvät aina näkyvissä kun kuntasarakkeita rullataan oikealle tai vasemmalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos taulukosta ei voi tehdä lukukelpoista on parempi jättää koko taulukko laatimatta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukahan tuon taulukon suunnitellut. Yhtä hiiren vierittämistä ja nimet ja ehdokaan saamat äänet kunnissa jää silti piiloon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olikin tämä hienoa investointien aikaa Pohjois-Suomelle. Ikävä tulee Sipilän hallitusta. Nöyrä kiiros.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut Sipilälle.
Veit Keskustan alas.
Se on samaa luokkaa kuin aikoinaan Ollilan Nokian hävitys.
Kiitos!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi sinun mielestä Tynkkystä ei saisi äänestää tämän ajaman politiikan puolesta? Mm. Youtubessa tämä on itkenyt näiden Oulun tapausten vuoksi ja haluaa oikeasti muutosta .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkein parasta että koko siniset tippuivat :))))
Ihanaa suorastaan.
Muusta ei väliä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljonkohan työaika meikäläisellä kasvaa taas. Ja palkka tietysti pienenee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pohjoisen suurimmalta työpaikalta, Raahen terästehtaalta, ja sen työntekijöiltä tuli suuri potti Jennalle. Jenna on ollut vahva nimi kahvikeskusteluissa koko kevään ajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä ettei Sipilä pääse enää tekemään leikkauksia on se saanut niin paljon huonoa aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...ja ajatteliko ollenkaan mistä leikkuri heilui?
Käsittämätön tyyppi - kannattaisiko katsoa itseä peiliin - sinä Sipilä.
Suomessa kärsii tätä nykyään monet ihmiset ja joillekin aiheutetut "surmanloukut" ovat loppuelämän tuomio.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kait Sipilä enää jatka pj:nä keskustassa. Ei sovi sen tyyliin ollenkaan ja siirtyy muihin €€€ kuvioihin. Syrjää myöten kurjisti rahvaan elinoloja saneluperiaatteella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukahan siitä puoluejohtajuudesta päättää? Keltä nää tätä täälä kysyt?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmetellä täytyy, että menetit, kun veroja alennettiin. Ajattele kuitenkin niitä lähes 140 000, joiden perhe sai töitä . Onhan se nyt parempi kuin olla työttömyyskorvauksilla. Itse tienattu raha tuntuu aina paremmalta. Tein perheen eteen jotain, josta saa palkkaa. Laiskana ei ole kenenkään hyvä olla. Eläkeläinen kyllä pärjää . Aina meillä on ollut pieneläkeläisiä ja pienituloisia , jotka ovat joutuneet hakemaan tukea. Muistan ajan, jolloin sosiaaliapua ( kuten ennne sanottiin) ei haluttu hakea. Koettiin, että on kunnan elätti ja kalskahti pahalta. Aina piti jostain raapia kokoon ruokarahat. Jos ei ollut, niin oltiin vähemmällä. Matkoista ei ollut puhettakaan, lapset sai jo ihan pennuista osallistua töihin. Jo vähän yli 10 vuotiaana oltiin lapsen likkana naapureilla tai tehtiin jotain muuta , kuten heinäpelloilla haravoitiin jne, siitä sai pientä palkkaa, marjat poimittiin itse ja myytiin saavitolkulla hillojakin tai muita marjoja. Siitä tuli pitkä penni talouteen. Vanhukset eivät millään olisi halunneet mennä kunnan taloon, vanhainkotiin, vaan omaiset hoitivat kotona. Nykyihmiset on yhteiskunta passannut pilalle. Se johtaa henkilökohtaiseen turmioon

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luuletko tosissasi, että leikkuri ei jatkossa heilu? Herranen aika kun mitään muuta vaihtoehtoa ei ole, eikä kukaan pakota poliitikkoja kertomaan että mistä ne leikkaa vaikka se puolueiden hallitusohjelmissa lukee. Vielä vähämmän siitä miten leikkuri vaikuttaa edes jonkinkaanlaisten tulojen aikaansaamiseen.
Tyhmintä ikinä on tappaa ainoita munia muniva kana. Sillä tiellä ollaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytä kaikki kommentit (54)

Uutisvirta

19:54
MTV Uutiset Livessä silminnäkijän haastattelu Hietalahden ampumakohtauksen tapahtumapaikalta
19:15
Vesilinnut vieraslajipoliiseina: Mustatäplätokosta voi tulla merimetson suosikkisaalis Tilaajille
19:00
Torihotellin työmaa-aita ahdistaa aittayrittäjiä – kaivuutyöt jatkuvat vielä pari viikkoa, betonitöihin päästään elokuussa Tilaajille
18:27
Helsingin keskustassa ammuttiin kahta henkilöä - Katso video tapahtumapaikalta
18:20
Räisälän ja Kervisen välinen lauttaliikenne keskeytetty huoltotöiden ajaksi
18:14
Puunkaatotyöt katkaisivat sähkölinjan Rovaniemellä ja kipinä sytytti maastopalon – pelastuslaitos muistuttaa metsäpalovaroituksesta
18:00
Ensi viikonlopuksi on Ouluun luvassa hellettä – kysyimme lääkäriltä, miten Qstock-kävijä voi tunnistaa ja välttää nestehukan Tilaajille
126
Uimarantojen vähäiset parkkipaikat jokakesäinen ongelma Oulussa – "Aika hurjan näköistä, kun nurmikoilla on autoja miten sattuu"
93
Asuntosijoittaminen on vilkasta Oulun alueella – "Se on ihan hyvä tapa säästää, että nuorena ostaa yhden tai kaksi sijoitusasuntoa"
39
Asunnon liian korkea lämpötila helteellä voi oikeuttaa vuokranalennukseen – "10–20 prosenttia siltä ajalta, kun huoneiston lämpötila ylittää 32 astetta"
38
Työministeri Harakan ensi toimet työllisyyden parantamiseksi – työttömille yksilöllistä valmennusta ja palkkatukeen lisää rahaa
37
Työttömyys laski Pohjois-Pohjanmaalla verrattuna viime vuoteen – katso tästä, millä aloilla on eniten avoimia työpaikkoja
36
Kalevan kesäterassiäänestyksen voitosta käytiin kova kilpailu – voittajaksi nousi kauppatorin Keltainen Aitta, hopeaa Tuiraan
23
Qstockin liikennejärjestelyt huolettavat Pikisaaren asukkaita – aiemmin autoiluun saaressa vaadittiin festivaalin aikana ajolupa, nyt järjestelystä ollaan luovuttu

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

181 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Sinähän eläke 850e luulet, että kaketsukin on huippua. Noh, ehkä sinunlaisille se on. Lue lisää...
Huipulla? Tirsk

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image