Li­be­raa­li­puo­lue ja Pi­raat­ti­puo­lue vaaliliittoon edus­kun­ta­vaa­leis­sa Oulun vaalipiirissä

Eduskuntavaalit 2019 28.2.2019 15:44
Kaleva

Liberaalipuolue ja Piraattipuolue muodostavat vaaliliiton huhtikuun eduskuntavaaleissa Oulun vaalipiirissä. Puolueet ovat liitossa useassa muussakin vaalipiirissä. Niillä oli vaaliliittoja myös edellisissä kuntavaaleissa.

Piraattipuolue on mukana eduskuntavaaleissa kolmatta kertaa, ja Liberaalipuolue asettaa ehdokkaita eduskuntavaaleihin ensimmäistä kertaa.

Puolueet ajavat erityisesti avointa päätöksentekoa, liiallisen sääntelyn poistamista sekä tieteeseen perustuvaa ilmastopolitiikkaa.

– Meillä on hyvin paljon yhteisiä linjauksia puolueohjelmissamme, joten teemme mielellämme yhteistyötä, kertoo Aki Kivirinta Liberaalipuolueesta.

Puolueet ovat vaaliliitossa myös Helsingin, Uudenmaan, Pirkanmaan sekä Varsinais-Suomen piireissä. Helsingin vaalipiirissä vaaliliittoon kuuluu Piraattipuolueen ja Liberaalipuolueen lisäksi myös Eläinoikeuspuolue sekä Feministinen puolue.

MAINOS

Kommentoi

Harkitsin vakavasti Liberaalipuolueen äänestämistä. Harkitsen sitä uudelleen mutta toiseen suuntaan. Näiden pelleporukoiden kanssa kimppaan meneminen on virhe. Haluan äänestää liberaalia ehdokasta, en piraattihörhöä tai Helsingissä feminististä puoluetta. Jälkimmäinen on aika kaukana minun liberalismi-käsityksestäni. Rohkeasti omalla hyvällä ohjelmalla ilman vaaliliittoja huumoriryhmien kanssa, se johtaa parhaaseen tulokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän vaiheessa tää Piraattipuolue pitäis olla tosissaan, kaikenlaista esiintyvää taiteilijaa on ollut ehdokkaana. Ei vakuuta sellainen pelleily. Liberaalipuolue taas on liian syvällä utopioissaan vakavasti otettavaksi, ajavat suunnilleen hengitysilmaa maksulliseksi, koska vapaa markkinatalous.

Että näillä Suomi eteenpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä kohtaa liberaalipuolue ajavat hengitysilmaa maksulliseksi? Kannattavat hyvinvointivaltiota joka tarjoaa jokaiselle minimitoimeentulon ja muuten kaiken turhan byrokratian poistamista. Miksi valehtelet täällä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen kaltaisessa näennäis demokratiassa jossa vain suuret puolueet pärjäävät on näiden pikku puolueiden äänestäminen täysin turhaa kun ehdokkaiden läpimeno on mahdotonta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikään ei tule koskaan muuttumaan jos asenne on tuollainen ja pelätään että ääni pienpuolueille menee "hukkaan".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image