Li­be­raa­li­puo­lue ja Pi­raat­ti­puo­lue vaaliliittoon edus­kun­ta­vaa­leis­sa Oulun vaalipiirissä

Eduskuntavaalit 2019 28.2.2019 15:44
Kaleva

Liberaalipuolue ja Piraattipuolue muodostavat vaaliliiton huhtikuun eduskuntavaaleissa Oulun vaalipiirissä. Puolueet ovat liitossa useassa muussakin vaalipiirissä. Niillä oli vaaliliittoja myös edellisissä kuntavaaleissa.

Piraattipuolue on mukana eduskuntavaaleissa kolmatta kertaa, ja Liberaalipuolue asettaa ehdokkaita eduskuntavaaleihin ensimmäistä kertaa.

Puolueet ajavat erityisesti avointa päätöksentekoa, liiallisen sääntelyn poistamista sekä tieteeseen perustuvaa ilmastopolitiikkaa.

– Meillä on hyvin paljon yhteisiä linjauksia puolueohjelmissamme, joten teemme mielellämme yhteistyötä, kertoo Aki Kivirinta Liberaalipuolueesta.

Puolueet ovat vaaliliitossa myös Helsingin, Uudenmaan, Pirkanmaan sekä Varsinais-Suomen piireissä. Helsingin vaalipiirissä vaaliliittoon kuuluu Piraattipuolueen ja Liberaalipuolueen lisäksi myös Eläinoikeuspuolue sekä Feministinen puolue.

MAINOS

Kommentoi

Harkitsin vakavasti Liberaalipuolueen äänestämistä. Harkitsen sitä uudelleen mutta toiseen suuntaan. Näiden pelleporukoiden kanssa kimppaan meneminen on virhe. Haluan äänestää liberaalia ehdokasta, en piraattihörhöä tai Helsingissä feminististä puoluetta. Jälkimmäinen on aika kaukana minun liberalismi-käsityksestäni. Rohkeasti omalla hyvällä ohjelmalla ilman vaaliliittoja huumoriryhmien kanssa, se johtaa parhaaseen tulokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missähän vaiheessa tää Piraattipuolue pitäis olla tosissaan, kaikenlaista esiintyvää taiteilijaa on ollut ehdokkaana. Ei vakuuta sellainen pelleily. Liberaalipuolue taas on liian syvällä utopioissaan vakavasti otettavaksi, ajavat suunnilleen hengitysilmaa maksulliseksi, koska vapaa markkinatalous.

Että näillä Suomi eteenpäin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä kohtaa liberaalipuolue ajavat hengitysilmaa maksulliseksi? Kannattavat hyvinvointivaltiota joka tarjoaa jokaiselle minimitoimeentulon ja muuten kaiken turhan byrokratian poistamista. Miksi valehtelet täällä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen kaltaisessa näennäis demokratiassa jossa vain suuret puolueet pärjäävät on näiden pikku puolueiden äänestäminen täysin turhaa kun ehdokkaiden läpimeno on mahdotonta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikään ei tule koskaan muuttumaan jos asenne on tuollainen ja pelätään että ääni pienpuolueille menee "hukkaan".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uutisvirta

22:50
Ukrainan presidentiksi nouseva Volodymyr Zelenskyi on oligarkin tukema näyttelijä ja yrittäjä
22:43
Pikkuleijonien taival MM-mitalipeleihin mutkistui entisestään – tappioputki kolme ottelua
21:41
Kalevalan Aino on nähty uhrina ja kuuliaisena sisarena, kirjailija Tiina Piilola näkee hahmon toisin – "Tällaiset tulkinnat kuulostavat nykynaisen korviin älyttömiltä"
21:14
Volodymyr Zelenskyi on voittamassa Ukrainan presidentinvaalit murskaluvuin – presidentti Poroshenko on tunnustanut tappionsa
20:51
Ensi viikolla ilmassa on kesän tuntua: Aurinko paistaa, lämpötilat nousevat Oulussa noin 16 asteeseen – "Lämpötilat selvästi tavallista korkeampia"
20:02
Tuntematon mies pahoinpiteli alaikäistä tyttöä Pudasjärvellä, Rukalla pahoinpitelyn uhriksi joutui eteläsuomalainen mies
19:51
Mies kelkkaili Pudasjärvellä pelkkä pyyhe päällään ja putosi kelkan kyydistä – puhalsi 1,9 promillea
89
Halla-aho ei irtisanoudu vanhoista blogikirjoituksistaan – "Osa tyhmiä ja harkitsemattomia, osassa edelleen pointti"
41
Isot ja pienet jäähyt värittivät Kärppien ja HPK:n finaaliavausta – Ulosajoon johtaneen taklauksen alle jäänyt Michal Kristof:” Vähän tuli verta, mutta tällaisia nämä pudotuspelit ovat”
28
Japanilaiset tulivat vain saunaan, eritoten savusauna sai suuren arvostuksen – Tuleeko Kuusamosta nousevan auringon saunamekka?
19
Pääsiäiskokko palaa taas lankalauantaina Oulun Lammassaaressa – parhaimmillaan kokon loimua on seurannut parikin tuhatta ihmistä
15
Syömäsä: Ideaparkin Chef’s Salad, Kebab & Pizzassa saa rahalle vastinetta – lounalla saa syödä mahan täydeltä
11
Reissusa: Sveitsissä Skier's Haute Routella edetään suksilla laskien ja skinnaten upeassa maisemassa
9
Sri Lankassa kahdeksan räjähdystä hotelleissa ja kirkkojen jumalanpalveluksissa – lähes 200 kuollut ja useita satoja haavoittunut

Etusivulla nyt

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Perintövero pois!

ainakin tuli selväksi minkä aatteen mies olet ei muuta kun muutat pohjois koreaaan siellä valtio omistaa kaiken oikea pa... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi


stats-image