Yleisurheilu: Mün­che­nin EM-päi­vä­kir­ja: Kaksi co­la­juo­maa? 13 euroa, bitte

Uusia ni­mi­tyk­siä Oulun ensi- ja tur­va­ko­ti ry:ssä – toi­min­nan­joh­ta­jak­si Pia Kangas, hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­jak­si Tii­na-Lee­na Kurki

Oulun ensi- ja turvakoti ry on nimittänyt toiminnanjohtajaksi Pia Kankaan ja hallituksen puheenjohtajaksi Tiina-Leena Kurjen.

Kangas on sairaanhoitaja (ylempi AMK) sekä Terveyden edistämisen maisteri.

– Työ lastensuojelujärjestössä on merkityksellistä ja tärkeää. Pystymme vahvana toimijana reagoimaan nopeasti  perheiden avun tarpeeseen ja henkilöstöllämme on monipuolista erikoisosaamista lasten ja heidän vanhempiensa auttamisen tueksi, Kangas sanoo yhdistyksen tiedotteessa.

– Suhtaudun luottavin mielin tulevaisuuteen ja odotan yhteistyötä sekä Oulun ensi- ja turvakodin henkilöstön että yhteistyökumppaneiden kesken.

Yhdistyksen hallituksen puheenjohtajaksi valittu Kurki on oululainen juristi ja journalisti.

– Uusien tilojen rakentaminen ja nykyisten remontointi ovat hallituksessa tällä hetkellä ajankohtaisia. Tulevaisuudessa Oulun ensi- ja turvakoti olisi siten osa perhekeskusta. Toivon eri ikäisten ihmisten kohtaavan siellä toisensa, jos esimerkiksi isovanhemmat asuvat kaukana, Kurki kertoo.

– Erityisen tärkeää vauva- ja lapsiperheissä on saada erilaisiin pulmiin nopea ratkaisu. Uusissa tiloissa voisi olla vaikkapa neuvontapiste imetys- tai kasvatuskysymyksiin tai erilaisia vertaistukiryhmiä.

Luottamustehtävää vuodesta 2015 hoitanut psyk. sairaanhoitaja, perheterapeutti Sirkka Viitala toivottaa jatkajalleen työn iloa.

– Puheenjohtajakaudellani hallituksessa tärkeintä on ollut Oulun Ensi- ja Turvakodin arvokkaan perustehtävän tuki lasten ja perheiden hyväksi ja palvelujen kehittäminen yhteistyössä johdon ja henkilöstön kanssa, Viitala kommentoi.

– Toivotan uuden puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan tervetulleeksi ja kiitän kaikkia hyvästä yhteistyöstä. Työn iloa merkityksellisessä työssänne.