Kaupat: Yk­si­näi­nen hal­pa­kaup­pa pyörii ket­ju­jen pu­ris­tuk­ses­sa Hau­ki­pu­taal­la

Kaleva Live: Katso suorana Oulun Py­rin­nön cheer­lea­de­rien jou­lu­näy­tös

Kolumni: Sek­suaa­li­nen ah­dis­te­lu on rikos ja siihen tulee suh­tau­tua sel­lai­se­na

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Pääkirjoitus
Tilaajille

Tuhoisa maan­jä­ris­tys panee Er­doğa­nin luot­ta­muk­sen koet­teel­le mutta voi myös lientää kan­sain­vä­li­siä suh­tei­ta

Turkin ja Syyrian alueelle osunut maanjäristys on herättänyt maailmalla vahvan halun auttaa katastrofin uhreja. Järistys voi vavisuttaa myös Turkin politiikkaa. Pelastus- ja avustustyöt panevat presidentti Erdoğanin testiin.

Uutisvideoissa vakaan näköiset kerrostalot luhistuvat betoniröykkiöiksi. Maanjäristyksen uhrien tuska läheisten menettämisestä on käsinkosketeltava.

Lohtua lohduttomuuteen tuovat todet ihmetarinat kuten vastasyntyneen lapsen tai kahden toinen toistaan tukeneen pienen siskoksen löytyminen hengissä asuintalon rauniokasasta.

Kun tunnit kuluvat eteenpäin, näitä pelastumistarinoita kuullaan valitettavasti yhä vähemmän kunnes ne loppuvat kokonaan.

Kahdeksanvuotias Yigit Cakmak kiskottiin ulos raunioista Hatayn alueella Turkissa keskiviikkona 52 tuntia maanjäristyksen jälkeen.
Kahdeksanvuotias Yigit Cakmak kiskottiin ulos raunioista Hatayn alueella Turkissa keskiviikkona 52 tuntia maanjäristyksen jälkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.