Kirkko: Oulun tuo­mio­ro­vas­ti Satu Saa­ri­nen: Samaa su­ku­puol­ta olevien vih­ki­mi­sen aika on nyt

Vanhat kuvat: Nuo­ri­so­muo­ti innosti 2010-lu­vun Oulussa

Yrittäjän tarina: Ou­lu­lai­nen Risto Hoik­ka­nie­mi vastasi pu­he­luun, joka johti kon­kurs­siin ja mil­joo­na­vel­koi­hin

Mainos: Tilaa Kaleva tästä

Tilaajille

TPS:ssä kuohuu, mutta kärp­pä­val­men­ta­ja Lauri Mar­ja­mä­ki ei kyttää pe­laa­jien­sa menoja Vaasan yö­elä­män hou­ku­tus­ten va­ral­ta: "En tiedä, mitä he tekevät illat"

Peter Tiivola ja Julius Junttila palaavat Kärppien kokoonpanoon torstai-illan Sport-vierasottelussa.

Kärppien päävalmentajalla Lauri Marjamäellä riittää työsarkaa joukkueensa pelin työstössä, vaikka osa palasista on loksahdellut jo uomiinsa.
Kärppien päävalmentajalla Lauri Marjamäellä riittää työsarkaa joukkueensa pelin työstössä, vaikka osa palasista on loksahdellut jo uomiinsa.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Liigan kulisseissa kuohui ja kuhisi keskiviikkona erikoinen episodi, kun TPS hyllytti kokoonpanostaan viisi avainpelaajansa. MTV ja Yle uutisoivat, että ratkaisun takana olisi ollut TPS-viisikon seikkailu majoituspaikkakunta Vaasan yössä sen jälkeen, kun ryhmä oli hävinnyt lauantai-iltana Oulussa Kärpille.

Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki johdatti oman joukkueensa keskiviikkona Vaasaan, missä Kärpät kohtaa torstai-iltana Sportin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.