Nallikari: Golf-kent­tä pul­lah­ti pois Hie­ta­saa­ren suun­ni­tel­mas­ta, ho­tel­li­han­ke etenee

Nuoret: Tik­to­kin suosio uu­tis­läh­tee­nä kasvaa no­peas­ti, mutta saa ou­lu­lais­nuo­ril­ta myös kri­tiik­kiä

Politiikka: Pää­mi­nis­te­ri Sanna Marin Ou­lus­sa: On mo­lem­pien maiden etu, jos Suomi ja Ruotsi ra­ti­fioi­daan Natoon yhtä aikaa

Mainos: Tilaa Kaleva Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Topias Rajala tekee me­lan­ko­li­sen ryt­mi­käs­tä elekt­ro­mu­siik­kia, joka saa Kes­ki-Eu­roo­pas­sa läm­pi­män vas­taan­oton - Recens on ko­ti­maas­saan vielä suht uusi nimi

Topias Rajala tekee elektronista musiikkiaan kotoa käsin tietokoneellaan. Hän edustaa musiikillista aaltoa, jossa tunnelma on hieman melankolinen, mutta rytmi kutsuu tanssimaan. Rajalan artistinimi Recens on huomattu muun muassa Brasiliassa, jossa musiikkipalvelu Spotifyn mukaan Recensin musiikkia kuunnellaan aktiivisesti.

Rajala saavuttanut kuuntelijakuntaa myös Keski-Euroopassa ja häntä edustava levy-yhtiö toimii Hollannissa. Kappaleet tehdään monesti yhteistöinä eri artistien kesken ja Rajalan kappaleilla kuullaankin yhteistyökumppaneita ympäri Euroopan.

Opettajaopintojen vuoksi Ouluun muuttanut Rajala pohtii nyt tulevaisuuttaan. Kummasta tulee tulevina vuosina harrastus ja kummasta päätyö, kun vastakkain ovat opettajaopinnot ja musiikkiura?

Kuuntele alta Topias Rajalan eli Recensin haastattelu. Toimittajana haastattelussa on Radio Kalevan Tuukka Myllymäki.