Varjakansaari: Oulun kau­pun­ki luopuu Var­ja­kan kaa­vas­ta, koska to­teut­ta­jia ei löy­ty­nyt

Näpistely: Oulun poliisi on ko­ven­ta­nut ot­tei­taan sar­ja­nä­pis­te­li­jöi­hin

Pääkirjoitus: Dik­ta­tuu­re­ja nöy­ris­te­le­vä KOK ku­mar­te­lee Pu­ti­nia, Suomen komitea le­vit­te­lee käsiään

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Tik­tok-vi­deo hou­kut­te­li Maisan ja Pinjan Kuu­sa­moon – Lukion lu­mi­lin­jal­la opis­ke­lee rin­ne­la­jeis­ta in­nos­tu­nei­ta nuoria, jotka eivät satsaa kil­pa­ur­hei­luun

Lumilinjalla opiskelevat pääsevät Kuusamossa nauttimaan laskemisesta ja muista talvisista aktiviteeteista. Maisa Sola ja Pinja Meskanen viettävät Kuusamossa toisen lukiovuotensa ja siirtyvät sitten takaisin eteläiseen Suomeen Tampereelle ja pääkaupunkiseudulle.

Maisa Sola (vas.) ja Pinja Meskanen opiskelevat Kuusamossa lukion lumilinjalla. Ajatus lähteä yhdeksi lukuvuodeksi Kuusamoon syntyi hetken mielijohteesta.
Maisa Sola (vas.) ja Pinja Meskanen opiskelevat Kuusamossa lukion lumilinjalla. Ajatus lähteä yhdeksi lukuvuodeksi Kuusamoon syntyi hetken mielijohteesta.
Kuva: Jussi Väätäinen

Kuusamon lukiossa tänä syksynä aloittaneella lumilinjalla opiskelee yhdeksän nuorta. Linjan opiskelijat ovat pääosin freeskistä ja lumilautailusta kiinnostuneita toisen tai kolmannen vuosikurssin opiskelijoita, joilla ei ole tavoitteita kilpaurheilun puolella.

Noin puolet ryhmän opiskelijoista on tullut Kuusamon ulkopuolelta Tampereelta, Turusta, Kotkasta ja pääkaupunkiseudulta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.