Liikenne: Testaa Kalevan vi­sal­la, pär­jäi­sit­kö Oulun han­ka­lim­mis­sa ris­teyk­sis­sä

Heinäpään stadion: Miksi Hei­nä­pään sta­dio­nis­ta tehtyjä va­li­tuk­sia ei kä­si­tel­lä heti?

Historia: Oulu onkin sa­vo­lais­ten kau­pun­ki

Mainos: Tilaa tästä Kaleva Digi 13,90 €/kk

Tilaajille

Te­le­vi­sios­sa tiis­tai­na: Lot­to­ko­me­dias­sa meni pääpari oikein

Kaikki oikein on draamakomedia naisesta, joka voittaa lotossa jättipotin rokkarimiehensä kanssa. Päärooleissa Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi.
Kaikki oikein on draamakomedia naisesta, joka voittaa lotossa jättipotin rokkarimiehensä kanssa. Päärooleissa Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi.

Kaikki oikein

Sub klo 21.00

Lottovoitto on helppo ja hankala aihe. Helppo sikäli, että semmoisesta unelmoivat monet. Hankalaa taas on, että aihe melkeinpä lukitsee vaihtoehdot. Jos elokuva kertoisi pelkästä iloisesta hassauksesta, sitä ei jaksaisi katsoa kukaan.

On kai väistämätöntä, että ensi huumaa seuraavat hankaluudet, eikä raha tuo onnea. Niin käy myös Anna-Leena Härkösen kirjassa, josta Lenka Hellstedt ohjasi elokuvan. Sen pelastukseksi koituivat Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi, jotka onnistuivat puristamaan siloteltuun käsikirjoitukseen inhimillisyyttä ja totuuden hetkiä. Kauneushoitolan Eeville kilahtaa jättipotti, mutta hän päättää rokkarimiehensä Karin kanssa, että jatketaan ihan hissuksiin. Näkis vaan. Mainio parivaljakko olisi arvatenkin selvinnyt myös romaanin synkemmistä puolista. (Suomi 2018)

The Amazing Spider-Man 2

Nelonen klo 21.00

Jatka lukemista vain _eurolla_

Tutustu kuukauden ajan, voit peruuttaa milloin vain.