Tilaajille

Te­le­vi­sios­sa tänään: Sallyn piina jatkuu va­paa­na­kin lauan­tai-il­lan brit­ti­sar­jas­sa

Katherine Kellyn esittämä Sally tuomittiin brittisarjassa alaikäisen oppilaansa murhasta, mutta tutkimukset käynnistetään uudelleen.
Katherine Kellyn esittämä Sally tuomittiin brittisarjassa alaikäisen oppilaansa murhasta, mutta tutkimukset käynnistetään uudelleen.

Syyttömästi tuomittu

Yle Areena

Brittisarjan ensimmäisellä kaudella (2017) perheenisä vapautui vankilasta, kun oli seitsemän vuotta vakuuttanut syyttömyyttään vaimonsa murhaan. Toisella kaudella on opettaja Sallyn vuoro. Tämä tuomittiin viisi vuotta aiemmin alaikäisen oppilaansa murhasta. Huhut kertoivat, että hänellä oli tämän kanssa suhde, ja melko köykäinen näyttö meni läpi oikeudessa. Tässä välissä puoliso on mennyt uusiin naimisiin, ja kaupunkilaiset padonneet vihaa murhaajaa kohtaan. Paineista ei ole pulaa, kun Katherine Kellyn esittämä Sally yrittää palata arkeen, ja tutkimukset käynnistetään uudelleen. Matthew Aldridgen kirjoittama jännitysdraama ehtii neljässä jaksossa tehokkaasti kierrättää epäilyksiä, mutta kiire rasittaa varsinkin loppuratkaisuja. Mielen sisäisistä vankiloista sarja ei saa yhtä paljon irti kuin samanaiheinen amerikkalainen Rectify. (Britannia 2021)

Momentum

Sub klo 21.00

James Bondin kanssa joskus seikkaillut Olga Kurylenko tuivertaa ja kärsii varkaana väkivaltaisessa toimintajännärissä. Mikään muu ei siinä toimikaan. Ensiesitys. (Etelä-Afrikka 2015)