Tilaajille

Aino Kurtin kodissa Oulun Maikkulassa on kissoja joka puo­lel­la – ­vii­si oikeaa ja satoja posliinisia

Kissaharrastajan kodissa tavarat ovat hyllyillä kaksipuolisella teipillä, imuroida pitää päivittäin ja kuivausrumpu poistaa vaatteista karvat. KUVA: Teija Soini
Koti 16.11.2019 7:00
Jenni Räinä

Entinen kulkuri Robin-kissakin pääsi Maikkulan kissaparatiisiin ja ulkoilee nyt vain häkissä.

Jo pihalla käy selväksi, että tässä talossa tykätään kissoista. Ulko-ovelle vievän polun varrella on kahdessa asetelmassa harmaita suloisia betonikissoja. Ulko-oven luona olevassa häkissä puolestaan loikoilee oikea kissa, Hertta.

Hertta on yksi Aino Kurtin viidestä kissasta. Kurtti asuu kissojensa kanssa Maikkulassa 181 neliön omakotitalossa, entisessä lapsuudenkodissaan. Kun Kurtti vuonna 2012 muutti taloon, hänellä oli Maisa-kissa. Suuri talo antoi kuitenkin mahdollisuuden antautua kissaharrastukselle täysin. 

Uutisvirta

125
"Näyttää että tiistaina äänestetään pääministeristä" – Hallitusneuvottelut käynnistyivät odotetusti entisellä hallituspohjalla, Rinne jatkaa ainakin sdp:n puheenjohtajana
102
Sanna Marinista on tulossa uusi pääministeri, Marin voitti äänestyksessä Antti Lindtmanin täpärästi
86
SDP:n yllätysveto: Eronnut Sirpa Paatero palaa kuntaministeriksi – omistajaohjaus siirtyy Tytti Tuppuraiselle, Antti Rinteestä varapuhemies
73
Ulkoministeriön henkilöstön edunvalvoja Verkkouutisille: "Luottamus Haavistoa kohtaan horjunut erittäin pahasti"
70
Leskinen pääsi pisteille heti voittoisassa HIFK-debyytissään – Raksilan yleisön luopiohuutelu ei jäänyt ex-kärpältä huomaamatta: ”Eihän se hyvältä tunnu, mutta ymmärrän yleisön reaktion”
44
Puheenaihe: Pitääkö nuorten lukutaidosta olla huolissaan? – "Jatkossakaan mekaaninen lukutaito ei tietenkään riitä, vaan on ymmärrettävä myös sisältöä"
41
Näkökulma: "Tää on viimeinen taisto?" – Antti Rinne sai puolueiden vastaukset, mutta tämän jälkeen hallitusta tuskin vähään aikaan muodostetaan demareiden johdolla

Etusivulla nyt

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/


stats-image